![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
kilka razy mój komputer uruchamia się normalnie i działa sprawnie, ale po pewnym czasie jej zamknięcia i próbuje automatycznie restart i czasami jest ponownie przez siebie, a czasem doesnot.
kilka razy, kiedy i naciśnij przycisk zasilania klawiatury na światło miga raz i monitor wyświetla, że kabel sygnałowy jest unpluged i procesora dźwięku, które mają być wyświetlane, a po pewnym czasie monitora również wykracza poza. Jestem chory tego problemu należy nikomu mi pomóc w znalezieniu problemu i ustalające |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Może to być ciepła lub pamięci problemu.
Po pierwsze próby sprawdzania temps coś podobnego Speedfan aby sprawdzić, czy rzeczy są przegrzania. Spróbuj także sprawdzając Ram z czymś Windows Memory Diagnostic. Let us know how you get on. My System: Start Build
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Jakie powinny być wyniki prędkość wentylatora? i am getting następujące informacje: Fan1: 0RPM Fan2: 0RPM HD 0: 38C |
|
|
|||
|
|||
|
Najważniejsze my szukamy tu temp1 i / lub temp2 odczyty ... te mówią nam, co jest wyświetlane na CPU. Fan prędkości są drugorzędne, chociaż patrząc na swoje odczyty, nie wydaje się być problem, zarówno z sensos lub może fani są nieprawidłowe działanie.
Pleae post temp1 i Temp 2 odczyty, jak temperatury są wszystkie ważne informacje, w celu wykrycia, czy procesor jest przegrzanie. |
|
|
|||
|
|||
|
mój komputer nie jest uruchamiany się teraz i próbowali go tak wiele razy.
|