менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Запустити комп'ютер до проблем

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 червня 2008, 22:19
Нові члени групи

Default Запустити комп'ютер до проблем

кілька разів мій комп'ютер запускається нормально і проходить гладко, але через деякий час зупинок автоматично і намагається запустити знову декілька разів, і він буде перезапущено сама по собі, а іноді doesnot.
кілька разів, коли я натискаю на кнопку живлення клавіатури блимає один раз і на моніторі показує, що сигнальний кабель unpluged і процесор звуку бути запущена і через деякий час монітор також вимикається.
Я хвора проблеми, будь ласка хто-небудь допомогти мені в пошуку і вирішенні проблеми
Old 29 червня 2008, 03:56
Донор групи

Це може бути теплою або пам'яті питання.

Перш за все спробуйте перевірити ваші Temps щось на зразок Speedfan щоб побачити, якщо все перегріву.

Також спробуйте перевірити оперативної пам'яті щось на зразок Діагностики пам'яті Windows.

Дайте нам знати, як ви отримаєте далі.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 29 червня 2008, 04:52
Нові члени групи

Цитата:
Re: комп'ютер до початку проблем
Це може бути теплою або пам'яті питання.

Перш за все спробуйте перевірити ваші Temps щось на зразок Speedfan щоб побачити, якщо все перегріву.

Також спробуйте перевірити оперативної пам'яті щось на зразок Діагностики пам'яті Windows.

Дайте нам знати, як ви отримаєте далі.

Якими мають бути результати швидкості вентилятора?
Я отримую наступну інформацію:

Fan1: 0RPM
Fan2: 0RPM
HD 0: 38C
Old 29 червня 2008, 14:41
Донор групи

Головне, що ми шукаємо тут Temp1 та / або Temp2 читаннях ... вони кажуть нам, що процесор працює на. Швидкості обертання вентиляторів є вторинними, хоча дивлячись на ваші свідчення, як видається, є проблемою, або з sensos або, може бути вентилятори несправний.

Pleae пост Temp1 Temp і 2 читаннях, тому що температура всю важливу інформацію, щоб виявити чи процесор перегрівається.
Old 12 липня 2008, 08:09
Нові члени групи

мій комп'ютер не завантажується зараз я спробував так багато разів.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Пуск до проблем. proyal03 Операційні системи Windows 12 29 вересня 2008 11:49
Комп'ютерні Start Up morrowj112 Генеральний обладнання чат 5 15 вересня 2008 15:55
Нескінченні проблеми, Windows Wont Start Now Polkigtry Генеральний обладнання чат 2 13 січня 2008 02:06
Ноутбук Acer Start Up Проблеми RyouUchiha Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 10 грудня 2007 03:09
Нові DVD диски -> Запуск Проблеми thisdude Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 6 вересня 2007 03:38
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.