![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| кілька разів мій комп'ютер запускається нормально і проходить гладко, але через деякий час зупинок автоматично і намагається запустити знову декілька разів, і він буде перезапущено сама по собі, а іноді doesnot. кілька разів, коли я натискаю на кнопку живлення клавіатури блимає один раз і на моніторі показує, що сигнальний кабель unpluged і процесор звуку бути запущена і через деякий час монітор також вимикається. Я хвора проблеми, будь ласка хто-небудь допомогти мені в пошуку і вирішенні проблеми |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це може бути теплою або пам'яті питання.
Перш за все спробуйте перевірити ваші Temps щось на зразок Speedfan щоб побачити, якщо все перегріву. Також спробуйте перевірити оперативної пам'яті щось на зразок Діагностики пам'яті Windows. Дайте нам знати, як ви отримаєте далі. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Якими мають бути результати швидкості вентилятора? Я отримую наступну інформацію: Fan1: 0RPM Fan2: 0RPM HD 0: 38C |
|
| |||
| |||
| Головне, що ми шукаємо тут Temp1 та / або Temp2 читаннях ... вони кажуть нам, що процесор працює на. Швидкості обертання вентиляторів є вторинними, хоча дивлячись на ваші свідчення, як видається, є проблемою, або з sensos або, може бути вентилятори несправний. Pleae пост Temp1 Temp і 2 читаннях, тому що температура всю важливу інформацію, щоб виявити чи процесор перегрівається. |
|
| |||
| |||
| мій комп'ютер не завантажується зараз я спробував так багато разів. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Пуск до проблем. | proyal03 | Операційні системи Windows | 12 | 29 вересня 2008 11:49 |
| Комп'ютерні Start Up | morrowj112 | Генеральний обладнання чат | 5 | 15 вересня 2008 15:55 |
| Нескінченні проблеми, Windows Wont Start Now | Polkigtry | Генеральний обладнання чат | 2 | 13 січня 2008 02:06 |
| Ноутбук Acer Start Up Проблеми | RyouUchiha | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 10 грудня 2007 03:09 |
| Нові DVD диски -> Запуск Проблеми | thisdude | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 6 вересня 2007 03:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |