по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Компютърна забито в начално отклонение

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми януари, 2008, 13:27
Член Група

Default Компютърна забито в начално отклонение

Здравейте всички

Отиде наоколо, за да ми лели къща избирам си компютър, тъй като се е бавен и т.н. Но аз включен и го що се отнася до прозорците натоварване бар рестартира след това, отново и отново. Взех страна изключите компютъра и там wasn't anthing от обикновен ситен прах изграждане на процесора и радиатора, който се е погрижила за. Им мислене може да се IM хардуер, но не много сигурен. Някакви идеи?
Old 27-ми януари, 2008, 13:41
Член Група

Какво O / S е то да се пускат?
Old 27-ми януари, 2008, 13:42
Член Група

Windows XP Pro SP2.
Old 27-ми януари, 2008, 13:48
Член Група

произволни обикновено се рестартира се дължи на прегряване, като теб ясно посочено, когато поръсили за определяне на H / S / F. беше ви е работа на всички прозорци, когато отиде да си лели? Или пък за първи път, когато го обувка горе го остана в багажника цикъл?
Old 27 януари 2008, 13:56
Член Група

То doesn't по мое мнение звук, свързани с хардуера като такива, тъй като обикновено, катастрофа или рестартиране в първоначалния пост и получаване на повече от това. Звучи по-свързания с тях софтуер, не сте ли опитвали последната известна добра конфигурация или да видите, ако може да обувка горе в безопасен режим?
Old 27-ми януари, 2008, 14:02
Член Група

Отидох на компютъра през миналата година и всичко беше добре, издавам получих обаждане наскоро каза, че somthing е нагоре.

Аз нямаше как да в безопасен режим, съхраняван подслушване F8, но след това тя ме попита кое устройство да се зарежда от = S, така че съм избрал на твърдия диск и да го натоварени XP нормално .... после рестартира.

(Модификации се чувстват свободни да се движат тази тема в софтуерната част, ако мислите, че не свързани с хардуера)
Old 27 януари 2008, 14:11
Член Група

errrm .. на разстояние от върха на главата ти може да си спомни за марката и модела на компютъра? Няма ли други опции при F8 кран с изключение на кое устройство да се зарежда от?
Old 27-ми януари, 2008, 14:20
Член Група

Нейната персонализиран построен един

Спецификациите са:

AMD Sempron 2800 + 1.6Ghz
1gig на РАМ
128MB клуб 3D графична карта
ASUS K8V-MX дъното (аз мисля)
Maxtor 80GB SATA диск.

И там не са опции, когато натиснете F8
Old 27 януари 2008, 14:57
Член Група

I Dont разбирам защо не е менюто, когато подслушване F8. Знаете ли, ако не е бил някога меню? Ive се намира това в миналото, с готови компютри с предварително инсталиран Windows, тъй като производителите добавяне на допълнителни функции на менюто. но не вграден обичай. Всичко, което да предложиш е да се направи инсталация ремонт, и по този начин тя ще запази всичките си файлове непокътнати, без форматиране и да се налага да направи повторна инсталация. Им Съжалявам, че could'nt да се помогне повече .....

Може ли някой друг сложен на този проблем???
Old 27-ми януари, 2008, 15:06
Член Група

Или може би аз бях натиснете F8 в грешното време, имаше купища пост / BIOS екрани. който всичко мина миналото много бързо.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
XP забито в Обувка Меню Loop splassht Windows операционни системи 1 18-ти ноември 2009 04:53
Hard Drive или Windows? Бр приучавам Обувка конфигуриран правилно и е заседнало в всегдашно Непрекъснато! soupdragon1973 Windows операционни системи 12 7-ми ноември, 2009 09:00
Hard Drive заклещен Непрекъснато Check Диск Непрекъснато amyreaney Дискове & сменяемите носители 1 27 май 2009 г. 03:11
Ще се зарежда, забито в нещо като отклонение keithh233 Windows операционни системи 4 18 Март 2008 03:39
Компютърна забито в начално отклонение = Axegrinder Windows операционни системи 2 20 февруари 2008 год. 12:13
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc