![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Отиде наоколо, за да ми лели къща избирам си компютър, тъй като се е бавен и т.н. Но аз включен и го що се отнася до прозорците натоварване бар рестартира след това, отново и отново. Взех страна изключите компютъра и там wasn't anthing от обикновен ситен прах изграждане на процесора и радиатора, който се е погрижила за. Им мислене може да се IM хардуер, но не много сигурен. Някакви идеи? |
|
| |||
| |||
| Какво O / S е то да се пускат? |
|
| |||
| |||
| Windows XP Pro SP2. |
|
| |||
| |||
| произволни обикновено се рестартира се дължи на прегряване, като теб ясно посочено, когато поръсили за определяне на H / S / F. беше ви е работа на всички прозорци, когато отиде да си лели? Или пък за първи път, когато го обувка горе го остана в багажника цикъл? |
|
| |||
| |||
| То doesn't по мое мнение звук, свързани с хардуера като такива, тъй като обикновено, катастрофа или рестартиране в първоначалния пост и получаване на повече от това. Звучи по-свързания с тях софтуер, не сте ли опитвали последната известна добра конфигурация или да видите, ако може да обувка горе в безопасен режим? |
|
| |||
| |||
| Отидох на компютъра през миналата година и всичко беше добре, издавам получих обаждане наскоро каза, че somthing е нагоре. Аз нямаше как да в безопасен режим, съхраняван подслушване F8, но след това тя ме попита кое устройство да се зарежда от = S, така че съм избрал на твърдия диск и да го натоварени XP нормално .... после рестартира. (Модификации се чувстват свободни да се движат тази тема в софтуерната част, ако мислите, че не свързани с хардуера) |
|
| |||
| |||
| errrm .. на разстояние от върха на главата ти може да си спомни за марката и модела на компютъра? Няма ли други опции при F8 кран с изключение на кое устройство да се зарежда от? |
|
| |||
| |||
| Нейната персонализиран построен един Спецификациите са: AMD Sempron 2800 + 1.6Ghz 1gig на РАМ 128MB клуб 3D графична карта ASUS K8V-MX дъното (аз мисля) Maxtor 80GB SATA диск. И там не са опции, когато натиснете F8 |
|
| |||
| |||
| I Dont разбирам защо не е менюто, когато подслушване F8. Знаете ли, ако не е бил някога меню? Ive се намира това в миналото, с готови компютри с предварително инсталиран Windows, тъй като производителите добавяне на допълнителни функции на менюто. но не вграден обичай. Всичко, което да предложиш е да се направи инсталация ремонт, и по този начин тя ще запази всичките си файлове непокътнати, без форматиране и да се налага да направи повторна инсталация. Им Съжалявам, че could'nt да се помогне повече ..... Може ли някой друг сложен на този проблем??? |
|
| |||
| |||
| Или може би аз бях натиснете F8 в грешното време, имаше купища пост / BIOS екрани. който всичко мина миналото много бързо. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| XP забито в Обувка Меню Loop | splassht | Windows операционни системи | 1 | 18-ти ноември 2009 04:53 |
| Hard Drive или Windows? Бр приучавам Обувка конфигуриран правилно и е заседнало в всегдашно Непрекъснато! | soupdragon1973 | Windows операционни системи | 12 | 7-ми ноември, 2009 09:00 |
| Hard Drive заклещен Непрекъснато Check Диск Непрекъснато | amyreaney | Дискове & сменяемите носители | 1 | 27 май 2009 г. 03:11 |
| Ще се зарежда, забито в нещо като отклонение | keithh233 | Windows операционни системи | 4 | 18 Март 2008 03:39 |
| Компютърна забито в начално отклонение = | Axegrinder | Windows операционни системи | 2 | 20 февруари 2008 год. 12:13 |
| Нишка Инструменти | |
| |