menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Počítačové uvízl v boot smyčky

Reply

Thread Nástroje
Old 27 leden 2008, 13:27
Člen Skupina

Ahoj všem

Obešel mé tety domu vyřešit její kus, protože byl pomalý, atd. Ale já zapnul ji a dostal až k okna nakládání baru pak znovu, znovu a znovu. Vzal jsem si z boku pc a tam wasnt anthing z obyčejných malých prach se hromadí na CPU chladiče, která i se postaral. Im myslel, že může být hardware, ale im ne příliš jistý. Any ideas?
Old 27 leden 2008, 13:41
Člen Skupina

Co o / s je to běží?
Old 27 leden 2008, 13:42
Člen Skupina

Windows XP Pro SP2.
Old 27 leden 2008, 13:48
Člen Skupina

obvykle náhodně restartuje je kvůli přehřátí, jako jste vy jasně uvedeno, když smetl dolů h / s / f. kdyby jsi měl okna vůbec pracovat, když jste šel do své tety? nebo to bylo poprvé, co je bota ono autobus uvízl v kufru smyčce?
Old 27. ledna 2008, 13:56
Člen Skupina

It doesnt podle mého názoru hardware zvukové související jako takové, protože by to obvykle havárii nebo znovuzrození v původní místo, a to stále dál. Zní to více software související, have you tried poslední známé funkční konfigurace, nebo zda není možné se spustit v nouzovém režimu?
Old 27 leden 2008, 14:02
Člen Skupina

Šel jsem na PC v loňském roce, a to bylo vše v pořádku, jut zavolal nedávno řekl, že somthing děje.

I couldnt dostat do nouzového režimu, stále klepnutím na klávesu F8, ale pak se mě zeptal, jaké zařízení k zavedení z = S, tak i vybrané pevný disk a nahraje XP normálně .... pak se restartoval.

(mods klidně přesunout toto téma do sekce software, pokud si myslíte, že to není kování)
Old 27. ledna 2008, 14:11
Člen Skupina

errrm .. z horní části hlavy můžete pamatovat značku a model počítače? Je tam žádné jiné možnosti, když klepnete f8 na rozdíl od zařízení, které k zavedení ze?
Old 27 leden 2008, 14:20
Člen Skupina

Jeho vlastní vybudovala jednu

Parametry jsou:

AMD Sempron 2800 + 1,6 GHz
1gig paměti RAM
128megabajt klub 3D grafickou kartu
ASUS K8V-MX mobo (myslím)
Maxtor 80GB SATA disk.

A neexistují žádné možnosti při stisku F8
Old 27. ledna 2008, 14:57
Člen Skupina

I dont pochopit, proč není nabídka při čepování f8. Nevíš, jestli tam někdy byl menu? Ive narazit na to v minulosti s hotové PC s před-dosadit okna, protože výrobci přidávají další funkce do menu. ale postavený na zakázku. Vše, co mohu udělat, je navrhnout opravu instalace, a že tak bude mít všechny soubory nedotčené bez formátování a mají co do činění re-instalace. Im could'nt líto, že jsem se více pomáhat .....

Může někdo jiný vypracovat o tomto problému??
Old 27 leden 2008, 15:06
Člen Skupina

Nebo možná jsem byl naléhavý F8 v nesprávný čas, bylo spousta post / bios obrazovek. které všechny šel kolem velmi rychle.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.