![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem Obešel mé tety domu vyřešit její kus, protože byl pomalý, atd. Ale já zapnul ji a dostal až k okna nakládání baru pak znovu, znovu a znovu. Vzal jsem si z boku pc a tam wasnt anthing z obyčejných malých prach se hromadí na CPU chladiče, která i se postaral. Im myslel, že může být hardware, ale im ne příliš jistý. Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Co o / s je to běží? |
|
| |||
| |||
| Windows XP Pro SP2. |
|
| |||
| |||
| obvykle náhodně restartuje je kvůli přehřátí, jako jste vy jasně uvedeno, když smetl dolů h / s / f. kdyby jsi měl okna vůbec pracovat, když jste šel do své tety? nebo to bylo poprvé, co je bota ono autobus uvízl v kufru smyčce? |
|
| |||
| |||
| It doesnt podle mého názoru hardware zvukové související jako takové, protože by to obvykle havárii nebo znovuzrození v původní místo, a to stále dál. Zní to více software související, have you tried poslední známé funkční konfigurace, nebo zda není možné se spustit v nouzovém režimu? |
|
| |||
| |||
| Šel jsem na PC v loňském roce, a to bylo vše v pořádku, jut zavolal nedávno řekl, že somthing děje. I couldnt dostat do nouzového režimu, stále klepnutím na klávesu F8, ale pak se mě zeptal, jaké zařízení k zavedení z = S, tak i vybrané pevný disk a nahraje XP normálně .... pak se restartoval. (mods klidně přesunout toto téma do sekce software, pokud si myslíte, že to není kování) |
|
| |||
| |||
| errrm .. z horní části hlavy můžete pamatovat značku a model počítače? Je tam žádné jiné možnosti, když klepnete f8 na rozdíl od zařízení, které k zavedení ze? |
|
| |||
| |||
| Jeho vlastní vybudovala jednu Parametry jsou: AMD Sempron 2800 + 1,6 GHz 1gig paměti RAM 128megabajt klub 3D grafickou kartu ASUS K8V-MX mobo (myslím) Maxtor 80GB SATA disk. A neexistují žádné možnosti při stisku F8 |
|
| |||
| |||
| I dont pochopit, proč není nabídka při čepování f8. Nevíš, jestli tam někdy byl menu? Ive narazit na to v minulosti s hotové PC s před-dosadit okna, protože výrobci přidávají další funkce do menu. ale postavený na zakázku. Vše, co mohu udělat, je navrhnout opravu instalace, a že tak bude mít všechny soubory nedotčené bez formátování a mají co do činění re-instalace. Im could'nt líto, že jsem se více pomáhat ..... Může někdo jiný vypracovat o tomto problému?? |
|
| |||
| |||
| Nebo možná jsem byl naléhavý F8 v nesprávný čas, bylo spousta post / bios obrazovek. které všechny šel kolem velmi rychle. |