μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Computer κολλήσει στο boot βρόχο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 13:27
Μέλος Ομάδα

Hi all

Πήγε στρογγυλούς θείες σπίτι μου για να ξεκαθαρίσουμε του υπολογιστή, προκειμένου να περιορίσει αργή κλπ. Αλλά εγώ ενεργοποιημένο και το πήρα όσον αφορά τα παράθυρα φόρτωση μπαρ στη συνέχεια, εκ νέου, ξανά και ξανά. Πήρα την πλευρά από το pc και wasn't εκεί anthing από το συνηθισμένο μικρό σκόνης δημιουργηθεί σχετικά με την ψήκτρα cpu που πήρα φροντίδα του. Im σκέψης μπορεί να είναι το υλικό, αλλά im δεν είναι πολύ σίγουρος. Καμιά ιδέα;
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 13:41
Μέλος Ομάδα

Τι o / s είναι να τρέχει;
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 13:42
Μέλος Ομάδα

Windows XP Pro SP2.
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 13:48
Μέλος Ομάδα

Συνήθως είναι τυχαία επανεκκίνηση λόγω υπερθέρμανσης όπως σας ανέφερε σαφώς όταν ξεσκονίζονται καθορισμό του H / S / F. έπρεπε να είχε παράθυρα που εργάζονται σε όλα όταν πήγε να θείες σου; ή ήταν η πρώτη φορά που θα καταφέρει να εκκινήσετε το κόλλησε στο βρόχο εκκίνησης;
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 13:56
Μέλος Ομάδα

Αυτό doesnt στο υλικό ήχου γνώμη μου που σχετίζονται με αυτή, επειδή θα συνήθως διακοπή της λειτουργίας ή επανεκκίνηση στην αρχική θέση και θα πάρει ακόμη περισσότερο. Ακούγεται πιο σχετικό λογισμικό, έχετε δοκιμάσει το τελευταίο γνωστές και σωστές ρυθμίσεις ή να δούμε αν μπορεί να εκκινήσει σε ασφαλή λειτουργία;
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 14:02
Μέλος Ομάδα

Πήγα στον υπολογιστή πέρυσι και ήταν όλα ωραία, jut πήρε μια κλήση πρόσφατα λέγοντας ότι somthing ήταν επάνω.

Ι couldnt μπει σε ασφαλή λειτουργία, διατηρούνται αγγίζοντας F8, αλλά στη συνέχεια μου ζήτησε η οποία συσκευή για την εκκίνηση από = S, έτσι έχω επιλέξει τον σκληρό δίσκο και να φορτωθεί XP κανονικά .... συνέχεια επανεκκίνηση.

(mods διστάσετε να προχωρήσει αυτό το θέμα στο τμήμα λογισμικού, αν νομίζετε ότι δεν συνδέεται hardware)
Old 27ης Ιανουαρίου 2008, 14:11
Μέλος Ομάδα

errrm .. από την κορυφή του κεφαλιού σας μπορεί να θυμάστε τη μάρκα και το μοντέλο του υπολογιστή; Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές όταν πατήσετε το πλήκτρο F8, εκτός από τους οποίους η συσκευή για την εκκίνηση από;
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 14:20
Μέλος Ομάδα

Ένα έθιμο της κατασκευής ενός

Χαρακτηριστικά είναι τα εξής:

AMD Sempron 2800 + 1.6GHz
1gig της μνήμης RAM
128MB Club 3D κάρτα γραφικών
ASUS K8V-MX mobo (i think)
Maxtor SATA 80GB drive.

Και δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, όταν πατώντας F8
Old 27ης Ιανουαρίου 2008, 14:57
Μέλος Ομάδα

Ι dont καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει μενού όταν υποκλοπών F8. Γνωρίζετε αν υπήρξε ποτέ ένα μενού; Ive συναντάμε αυτό στο παρελθόν με ετοίμων υπολογιστές με προεγκατεστημένα τα Windows, επειδή οι κατασκευαστές προσθέτουν επιπλέον λειτουργίες στο μενού. αλλά δεν είναι ενσωματωμένο έθιμο. Το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι να κάνετε μια εγκατάσταση επιδιόρθωσης, και με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσει όλα τα αρχεία σας άθικτο μορφοποίηση και δεν χρειάζεται να κάνετε εκ νέου εγκατάσταση. Im θλιβερός could'nt να βοηθήσει περισσότερο .....

Οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να αναφερθεί λεπτομερώς σε αυτό το πρόβλημα;;;
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 15:06
Μέλος Ομάδα

Ή ίσως ήμουν πατώντας F8 κατά τη λάθος στιγμή, υπήρχαν τα φορτία των υστέρων / bios οθόνες. που όλα πήγαν παρελθόν πολύ γρήγορα.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.