manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Computer zaglavi u boot petlja

Reply

Thread Tools
Old 27 siječanj 2008, 13:27
Member Group

Pozdrav svima

Okrugla ode u moje tete kuću da razriješi pc joj kako je to bilo biti spor itd. Ali ja okrenuo ga na i to je što se tiče prozora loading bar tada ponovno pokretanje, više i više ponovno. I uze na stranu off PC i tamo nije anthing iz redovnih sitna prašina izgraditi na CPU heatsink koji sam uzeo njegu. Im misleći da svibanj biti hardver, ali im nije previše siguran. Bilo koji ideja?
Old 27 siječanj 2008, 13:41
Member Group

Što o / s je to prikazivati?
Old 27 siječanj 2008, 13:42
Member Group

Windows XP Pro SP2.
Old 27 siječanj 2008, 13:48
Member Group

najčešće slučajne restartuje se zbog pregrijavanja kao ti jasno izražen kada dusted dolje h / s / f. imali ste imali prozore radi na sve kad je otišao na svoje tete? ili je to bio prvi put kad booted ga je dobio zaglavi u boot petlju?
Old 27 sij 2008, 13:56
Member Group

Ona se po mom mišljenju zvuka hardvera povezane kao takve, jer bi obično crash ili ponovno podizanje sustava u početno post i to uzimajući dalje od toga. Zvuči više softvera srodne, jeste li pokušali Last Known Good Configuration i provjerite je li ona može čizma gore u sigurnom načinu rada?
Old 27 siječanj 2008, 14:02
Member Group

JA je otišao na računalu prošle godine i bilo je sve u redu, stršiti nedavno je dobio poziv u kojem se kaže da je somthing gore.

I couldnt doći u sigurnom načinu rada, čuva kuckanje F8 ali onda me pita koji je uređaj to čizma from = S, tako da sam odabrao tvrdog diska i učitava XP normalno .... onda ponovno podizanje sustava.

(MODs slobodno premjestiti ovu temu u sekciji softvera ako mislite da nisu vezane hardver)
Old 27 sij 2008, 14:11
Member Group

errrm .. off vrhu vaše glave možete sjetiti napraviti i model za PC? Je nema druge opcije kad slavina F8 Osim što uređaj to čizma from?
Old 27 siječanj 2008, 14:20
Member Group

Njegova prilagođeni izgrađena jedna

Specifikacije su:

AMD sempron 2800 + 1.6ghz
1gig RAM-a
128MB club 3D grafičkom karticom
ASUS K8V-MX mobo (mislim)
maxtor 80GB SATA pogona.

I nema opcije kada pritisnete tipku F8
Old 27 sij 2008, 14:57
Member Group

Ja dont shvatiti zašto nema meni kad kuckanje F8. Da li zna da li je ikada bio meni? Ive nagaziti ovo u prošlosti s konfekcijski računala s unaprijed instaliranim sustavom Windows, jer su proizvođači dodavanje dodatnih funkcija u izborniku. ali ne i prilagođeni izgrađena. Svi mogu predložiti je napraviti repair instalaciju, i na taj način da će zadržati sve svoje datoteke netaknut bez formatiranja i vlasništvo to obaviti ponovnu instalaciju. Im žalostan sam could'nt biti više pomoći .....

Može bilo tko drugi tko se razraditi na ovaj problem?
Old 27 siječanj 2008, 15:06
Member Group

Ili, možda sam bio pritiskom F8 na pogrešnom trenutku, bilo hrpe post / bios ekranima. sve što je otišao prošlosti vrlo brzo.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.