![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima Okrugla ode u moje tete kuću da razriješi pc joj kako je to bilo biti spor itd. Ali ja okrenuo ga na i to je što se tiče prozora loading bar tada ponovno pokretanje, više i više ponovno. I uze na stranu off PC i tamo nije anthing iz redovnih sitna prašina izgraditi na CPU heatsink koji sam uzeo njegu. Im misleći da svibanj biti hardver, ali im nije previše siguran. Bilo koji ideja? |
|
| |||
| |||
| Što o / s je to prikazivati? |
|
| |||
| |||
| Windows XP Pro SP2. |
|
| |||
| |||
| najčešće slučajne restartuje se zbog pregrijavanja kao ti jasno izražen kada dusted dolje h / s / f. imali ste imali prozore radi na sve kad je otišao na svoje tete? ili je to bio prvi put kad booted ga je dobio zaglavi u boot petlju? |
|
| |||
| |||
| Ona se po mom mišljenju zvuka hardvera povezane kao takve, jer bi obično crash ili ponovno podizanje sustava u početno post i to uzimajući dalje od toga. Zvuči više softvera srodne, jeste li pokušali Last Known Good Configuration i provjerite je li ona može čizma gore u sigurnom načinu rada? |
|
| |||
| |||
| JA je otišao na računalu prošle godine i bilo je sve u redu, stršiti nedavno je dobio poziv u kojem se kaže da je somthing gore. I couldnt doći u sigurnom načinu rada, čuva kuckanje F8 ali onda me pita koji je uređaj to čizma from = S, tako da sam odabrao tvrdog diska i učitava XP normalno .... onda ponovno podizanje sustava. (MODs slobodno premjestiti ovu temu u sekciji softvera ako mislite da nisu vezane hardver) |
|
| |||
| |||
| errrm .. off vrhu vaše glave možete sjetiti napraviti i model za PC? Je nema druge opcije kad slavina F8 Osim što uređaj to čizma from? |
|
| |||
| |||
| Njegova prilagođeni izgrađena jedna Specifikacije su: AMD sempron 2800 + 1.6ghz 1gig RAM-a 128MB club 3D grafičkom karticom ASUS K8V-MX mobo (mislim) maxtor 80GB SATA pogona. I nema opcije kada pritisnete tipku F8 |
|
| |||
| |||
| Ja dont shvatiti zašto nema meni kad kuckanje F8. Da li zna da li je ikada bio meni? Ive nagaziti ovo u prošlosti s konfekcijski računala s unaprijed instaliranim sustavom Windows, jer su proizvođači dodavanje dodatnih funkcija u izborniku. ali ne i prilagođeni izgrađena. Svi mogu predložiti je napraviti repair instalaciju, i na taj način da će zadržati sve svoje datoteke netaknut bez formatiranja i vlasništvo to obaviti ponovnu instalaciju. Im žalostan sam could'nt biti više pomoći ..... Može bilo tko drugi tko se razraditi na ovaj problem? |
|
| |||
| |||
| Ili, možda sam bio pritiskom F8 na pogrešnom trenutku, bilo hrpe post / bios ekranima. sve što je otišao prošlosti vrlo brzo. |