kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Számítógép ragadtam boot loop

Reply

Téma eszközök
Old Január 27, 2008, 13:27
Csoport tagja

Default Számítógép ragadtam boot loop

Hi all

Ment át az én aunts ház egyfajta ki neki db, mert a lassú, stb de azért azt, és van ami a Windows loading bar majd újraindítani, újra és újra. Én az oldalsó le a számítógépre és ott wasn't anthing a rendes kis por felépíteni a cpu hűtőborda én vette el. Im gondolkodás lehet hardver, de im nem túl biztos. Any ideas?
Old Január 27, 2008, 13:41
Csoport tagja

Mi o / s ez működik?
Old Január 27, 2008, 13:42
Csoport tagja

Windows XP Pro SP2.
Old Január 27, 2008, 13:48
Csoport tagja

Általában véletlenszerűen újraindul a túlmelegedés miatt, mint te világosan kijelentette, ha az dusted h / s / f. még akkor is ablakok dolgozó valamennyi, amikor elment a aunts? vagy volt az első alkalom, akkor indítható el, hogy elakadtak a boot hurok?
Old Január 27 2008, 13:56
Csoport tagja

Ez nem az én véleményem hang hardver kapcsolatos mint ilyen, mert általában baleset vagy újraindíthatod az eredeti post és bejutni, mint a. Hangok több szoftver kapcsolatos, már megpróbáltad utolsó ismert jó konfiguráció, vagy nézd meg, hogy boot up in safe mode?
Old Január 27, 2008, 14:02
Csoport tagja

Elmentem a PC-n az elmúlt évben, s minden rendben van, előreugrik kapta a hívást, mondván, hogy a közelmúltban került fel somthing.

I couldnt get biztonságos állapotban tartani megérinti F8, de aztán azt kérdezte, melyik készülék indítani = S, ezért választotta ki a merevlemezt és a terhelt XP rendesen .... aztán újraindította.

(mods bátran, hogy ez a téma a szoftver részben ha úgy gondolja, hogy a hardver nem kapcsolt)
Old Január 27 2008, 14:11
Csoport tagja

errrm .. le a tetejét a fejét is emlékszik, hogy a modell és a számítógép? Nincs más opció, ha megérinti f8 eltekintve a készülék indítani?
Old Január 27, 2008, 14:20
Csoport tagja

Az egyéni épült egy

Specs következők:

AMD Sempron 2800 + 1.6GHz
1gig RAM
128MB Club 3D grafikus kártya
ASUS K8V-MX mobo (azt hiszem)
Maxtor 80GB SATA meghajtót.

És nincs olyan lehetőségek, amikor sürgető F8
Old Január 27 2008, 14:57
Csoport tagja

I dont érti, hogy miért nincs menü, ha megérinti f8. Tudja, hogy ha valaha is volt a menü? Ive ráakad erre a múltban a Kész PC előre telepített Windows, mert a gyártók Add extra funkciókat a menüben. de nem egy egyedi építésű. Csak azt nem javaslom, hogy ezt a javítás telepítése, és arra fogja tartani az összes fájl ép a formázás, és nem egy újra telepítést. Im sorry, I could'nt nagyobb segítséget .....

Tud valaki más veti ezt a problémát???
Old Január 27, 2008, 15:06
Csoport tagja

Vagy talán én préselés f8 rossz időben volt, rengeteg post / bios képernyőn. minden nagyon gyorsan ment múlt.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
XP Boot Étlap Stuck in Loop splassht A Windows operációs rendszerek 1 November 18, 2009 04:53
Merevlemez vagy a Windows? Pc szokás Boot helyesen és a Stuck in folyamatosan Loop! soupdragon1973 A Windows operációs rendszerek 12 November 7, 2009 09:00
Merevlemez Stuck folyamatos Check Disk Loop amyreaney Drives & Removable Media 1 27. május 2009 03:11
Nem indul el, beszorult egyfajta hurok keithh233 A Windows operációs rendszerek 4 18. március 2008 03:39
Számítógép ragadtam boot loop = / Axegrinder A Windows operációs rendszerek 2 20. február 2008 12:13
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.