פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

המחשב תקוע אתחול לולאה

Reply

שרשרת כלים
Old 27 ינואר 2008, 13:27
חבר קבוצת

היי כולם

הלך סבב aunts הבית שלי כדי למיין אותה החוצה PC כפי שהוא היה להיות איטי וכו ', אבל אני הפעלתי את זה וזה יש ככל החלונות טוען בר אז מחדש, שוב ושוב. לקחתי את הצד מחוץ PC ושם wasn't anthing יוצא מגדר הרגיל אבק קטן ליצור תדמית על CPU heatsink בהם טיפלתי. Im חושב שזה עשוי להיות חומרה IM אבל לא יותר מדי בטוח. יש לך רעיונות?
Old 27 ינואר 2008, 13:41
חבר קבוצת

מה O / S זה פועל?
Old 27 ינואר 2008, 13:42
חבר קבוצת

Windows XP Pro SP2.
Old 27 ינואר 2008, 13:48
חבר קבוצת

בדרך כלל הוא אקראי מחדש עקב overheating כמוך נאמר בבירור בעת dusted במורד שעה / S / F. היה היה לך חלונות עובד בכלל כאשר יצא את aunts? או שזה היה בפעם הראשונה שאתה booted זה יש את זה תקוע האתחול לולאה?
Old 27 ינואר 2008, 13:56
חבר קבוצת

זה doesn't לדעתי הצליל חומרה הקשורים לכך, כי זה היה בדרך כלל לקרוס או אתחול מחדש של ההודעה הראשונית והוא מקבל את זה רחוק יותר. נשמע יותר תוכנות הקשורות, האם ניסית התצורה האחרונה הידועה כטובה או אם הוא יכול לראות את האתחול במצב בטוח?
Old 27 ינואר 2008, 14:02
חבר קבוצת

הלכתי על ה-PC בשנה שעברה וזה היה הכל בסדר, יש להתקשר לבלוט לאחרונה אומר כי somthing היה.

אני couldnt לעלות במצב בטוח, המשיכו הקשה על F8 אבל אז הוא שאל אותי ההתקן אתחול מ = S אז נבחר את הדיסק הקשיח והוא טעון XP כרגיל .... אז rebooted.

(mods תהסס להעביר את הנושא לתוך התוכנה בסעיף אם אתה חושב שזה לא קשור לחומרה)
Old 27 ינואר 2008, 14:11
חבר קבוצת

errrm .. הנחה העליון של הראש שלך אתה יכול לזכור את דגם של המחשב? אין אפשרויות אחרות, כאשר אתה מוכן ומזומן F8 חוץ ממנה התקן האתחול מ?
Old 27 ינואר 2008, 14:20
חבר קבוצת

Its a Custom בנוי אחד

מפרט הם:

AMD sempron 2800 + 1.6ghz
1gig של זיכרון RAM
128MB Club 3D כרטיס המסך
ASUS K8V-MX mobo (אני חושב)
maxtor 80GB SATA כונן.

ואין אפשרויות בעת לחיצה על F8
Old 27 ינואר 2008, 14:57
חבר קבוצת

Dont אני מבין מדוע אין תפריט כאשר הקשה על F8. האם אתה יודע אם יש לו אי פעם היה בתפריט? Ive להתקל זה בעבר עם שנעשו מוכן PC עם חלונות מותקנת מראש, כי ליצרנים להוסיף פונקציות מיותרות של התפריט. אבל לא מותאם אישית בנוי. כל מה שאני יכול להציע היא לעשות תיקון התקנה, וכי היא הדרך לשמור את כל הקבצים ואת העיצוב שלם ללא צורך לבצע התקנה מחדש. Im could'nt אני מצטער להיות יותר לעזור .....

מישהו יכול לפרט עוד על בעיה זו?
Old 27 ינואר 2008, 15:06
חבר קבוצת

או אולי הייתי לחיצה על F8 בזמן הלא נכון, היו שם המון לכתוב / מסכי ה-BIOS. העבר את כל אשר הלך מאוד מהר.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.