mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Kompiuterių įstrigo įkrovos ciklas

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 27, 2008, 13:27
Narys

Default Kompiuterių įstrigo įkrovos ciklas

Hi all

Kainavo mano tetos namus sutvarkyti savo kompiuterį, kaip jis buvo lėtas ir tt Bet aš pasuko ją ir ji gavo kiek Windows pakrovimo baras tada iš naujo, vėl ir vėl. Laikiausi pusėje prie PC ir ten wasnt anthing iš paprastų mažas dulkes kauptis ant CPU HEATSINK kurį aš rūpinosi. Im mąstymas gali būti įrangos, bet jiems nelabai tikri. Any ideas?
Old Sausis 27, 2008, 13:41
Narys

Ką o / s tai veikia?
Old Sausis 27, 2008, 13:42
Narys

Windows XP Pro SP2.
Old Sausis 27, 2008, 13:48
Narys

paprastai atsitiktinis paleidžiamas yra dėl perkaitimo, kaip jūs, aiškiai nurodė, kada Dusted nustatantis H / S / F. turėjo būtumėte Windows darbo metu, kai visi nuėjo į savo teta? ar ji buvo pirmą kartą įkelti ją jis užstrigo ir įkrovos ciklas?
Old Sausis 27, 2008, 13:56
Narys

Tai nepadės, mano nuomone, garso aparatūros, susijusių su, pavyzdžiui, nes ji paprastai crash arba perkrauti į pirminį pranešimą ir jis vis labiau, nei tai. Panašiai labiau susijusi programinė įranga, jūs bandėte paskutinės žinomos geros konfigūracijos arba pamatyti, jei ji gali įkrauti saugiu režimu?
Old Sausis 27, 2008, 14:02
Narys

Nuėjau į PC praeitais metais ir tai buvo gerai, jut gavo raginimą neseniai sakydamas, kad Kai kas buvo iki.

I couldnt pereiti į safe mode, nuolat pakratant F8, bet tada jis manęs paklausė, kuris prietaisas boot from = S, tai aš eiga kietąjį diską ir jį įkelti XP paprastai .... tada paleisti.

(Modi nedvejodami perkelti šią temą į programų skyrių, jei manote, kad tai ne įtaisai)
Old Sausis 27, 2008, 14:11
Narys

errrm .. ne jūsų galvos viršaus galima prisiminti apie gamintoją ir modelį kompiuterio? Ar nėra kitos galimybės Bakstelėję F8 be kurios prietaisas boot from?
Old Sausis 27, 2008, 14:20
Narys

Jo Custom Built vienas

Specifikacijos yra šios:

AMD Sempron 2800 + 1.6GHz
1gig RAM
128MB Club 3D graphics card
Asus K8V-MX MOBO (manau)
MAXTOR 80GB SATA drive.

Ir nėra galimybės, kai paspaudus F8
Old Sausis 27, 2008, 14:57
Narys

I dont suprasti, kodėl nėra meniu, kai pakratant F8. Ar žinote, jei ten niekada nebuvo meniu? Ive susidurti tai su gatavų AK su iš anksto įdiegtos "Windows", nes gamintojai pridėti papildomų funkcijų meniu praeityje. bet ne pagal užsakymą statyti. Viskas, ką galiu pasiūlyti tai padaryti remontas montavimas, ir tokiu būdu jį saugoti visus failus nepaliestas be formatavimo ir atsižvelgdamas į tai pakartotinai montavimas. Im sorry I could'nt reikia daugiau pagalbos .....

Ar kas nors dar tobulinti šią problemą?
Old Sausis 27, 2008, 15:06
Narys

O gal aš paspaudę F8 netinkamu laiku, buvo apkrovų post / BIOS ekranus. kai visi išėjo praeityje labai greitai.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
XP Stoisz Įkėlimo gavimas Loop splassht Windows "operacinės sistemos 1 Lapkritis 18, 2009 04:53
Kietasis diskas ar Windows? PC Wont įkrauti teisingai ir yra Stoisz Nuolatinis Loop! soupdragon1973 Windows "operacinės sistemos 12 7 lapkritis 2009 09:00
Hard Drive Stuck nuolat Patikrinkite disko Loop amyreaney Drives & Removable Media 1 Gegužė 27, 2009 03:11
Ar nepradės, įstrigo vyrių Rūšiuoti keithh233 Windows "operacinės sistemos 4 Kovas 18, 2008 03:39
Kompiuterių įstrigo boot loop = / Axegrinder Windows "operacinės sistemos 2 20 vasaris 2008 12:13
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.