![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all Devās turp, lai manas tantes mājas atrisināt viņas pc, jo tas tika lēni utt Bet man palika to un to got cik logi iekraušana bārs tam iedarbina no jauna, atkal un atkal. Es iedzēru pusē pie pc un tur wasn't anthing no parasta maza putekļu veidot uz cpu Heatsink kas i rūpējās of. Im domāšana var būt datortehnika taču man nav pārāk pārliecināti. Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Ko o / s tas darbojas? |
|
| |||
| |||
| Windows XP Pro SP2. |
|
| |||
| |||
| parasti izlases restart ir saistīts ar pārkaršanu, kā tu skaidri norādīts, kad dusted noteiktas h / s / f. bija jums bija logi, strādājot visus, kad devos uz savu tantes? vai tā bija pirmā reize kad Jūs booted it up to got iestrēdzis boot cilpa? |
|
| |||
| |||
| Tā doesn't manuprāt skaņu aparatūras related kā tādām, jo tas parasti crash vai pārstartēt, kas uzreiz pēc, un tas kļūst vēl vairāk. Skan programmatūru saistīti esat mēģinājis pēdējo zināmo labo konfigurāciju vai redzēt, ja tā var boot up drošajā režīmā? |
|
| |||
| |||
| Es devos uz PC pagājušajā gadā, un tas viss bija smalka, izcilnis saņēmu zvanu nesen, apgalvojot, ka somthing was up. I couldnt get par drošu režīmā, tur uzspiežot F8 bet tad man jautāja, kas ierīci boot from = S, tādēļ es izvēlējos cieto disku un to ielādes XP parasti .... tad rebooted. (Modi justies brīvi pārvietot šo tematu vērā programmatūras iedaļā, ja jūs domājat, ka nav aparatūras related) |
|
| |||
| |||
| errrm .. off top no jūsu galvas vai jūs varat atcerēties, marka un modelis pc? Vai nepastāv citas iespējas, kad jūs pieskarieties F8, izņemot no kura ierīce to boot from? |
|
| |||
| |||
| Tās Custom Built vienu Specs ir: AMD Sempron 2800 + 1.6GHz 1gig RAM 128MB CLUB 3D grafikas karte ASUS K8V-MX MOBO (i think) MAXTOR 80GB SATA disku. Un nav iespējas, nospiežot F8 |
|
| |||
| |||
| I dont saprast, kāpēc nav izvēlnes pieskaroties F8. Vai jūs zināt, ja nekad nav izvēlnē? IVE sastapties ar to pagātni gatavi datora ar iepriekš instalētu Windows, jo ražotāji pievieno papildus funkciju izvēlni. bet nav pasūtījuma būvēti. Viss, ko es varu ieteikt, ir darīt remonts uzstādīšana, un tādā veidā tā būs jāsaglabā visi faili neskarts bez formatējuma un kam veikt atkārtotu instalēšanu. Im sorry, I could'nt vairāk palīdzēt ..... Vai kāds cits izstrādā par šo problēmu? |
|
| |||
| |||
| Vai varbūt es biju spiežot F8 pie nepareizā laikā, bija slodzes post / BIOS screens. kurā visi gāja garām ļoti ātri. |
![]() |
|
| Bookmarks |