![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all Poszedł do domu ciotki, aby uporządkować jej pececie jak to było za wolne itd. Ale i odwrócił go i zrobiło się aż pasek ładowania systemu Windows a następnie uruchamia ponownie, over and over again. Wziąłem bocznej PC, wasnt Anthing nadzwyczajnego pył małe stworzenia na radiator CPU i opiekowała. Im myślenia może być sprzęt, ale im nie jest zbyt pewny. Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Co o / s jest to działa? |
|
| |||
| |||
| Windows XP Pro SP2. |
|
| |||
| |||
| zazwyczaj losowo ponownie jest wynikiem przegrzania, jak można wyraźnie stwierdzić po odkurzone dół h / s / f. gdybyś był okien działa na wszystkich, kiedy poszedł do ciotki? czy był on pierwszy raz uruchomiłeś go on utknął w pętli boot? |
|
| |||
| |||
| To nie robi w mojej opinii związanych z urządzeń dźwiękowych jako takich, ponieważ zwykle awarii lub zrestartować komputer, pierwszy post i to coraz dalej. Brzmi bardziej związane z oprogramowaniem, które próbowałeś ostatniej znanej dobrej konfiguracji lub sprawdzić, czy można go uruchomić w trybie awaryjnym? |
|
| |||
| |||
| Poszedłem na PC w zeszłym roku i wszystko było w porządku, występ dostał zaproszenie niedawno powiedział, że somthing was up. JA kulisy dostać w trybie awaryjnym, przechowywane dotykając F8 ale potem poprosił mnie, które urządzenie do rozruchu z = S, więc wybrane na twardym dysku i załadowaniu XP normalnie .... następnie uruchomiony ponownie. (modów czuć swobodnie poruszać ten temat w dziale oprogramowania, jeśli uważasz, że nie związanych ze sprzętem) |
|
| |||
| |||
| errrm .. z góry na głowie można zapamiętać markę i model komputera? Czy nie ma innych opcji Po naciśnięciu F8 niezależnie od posiadanego urządzenia do rozruchu z? |
|
| |||
| |||
| Jej niestandardowe zbudował jeden Dane są: AMD Sempron 2800 + 1.6GHz 1gig RAM 128 Club 3D karty graficznej Płyta główna ASUS K8V-MX (I think) Maxtor 80GB dysk SATA. I nie ma opcji po naciśnięciu F8 |
|
| |||
| |||
| I dont zrozumieć, dlaczego nie ma menu, gdy dotykając F8. Czy wiesz, że jeśli kiedykolwiek było menu? Ive natknąć się to w przeszłości z gotowych PC z preinstalowanym Windows, ponieważ producenci dodać dodatkowe funkcje menu. ale nie zbudowano niestandardowych. Wszystko, co mogę zaproponować to zrobić instalację naprawczą, bo w ten sposób będzie przechowywać wszystkie pliki nienaruszone bez formatowania i konieczności wykonywania ponownej instalacji. Im sorry I could'nt bardziej ..... pomoc Czy ktoś opracowania na ten problem?? |
|
| |||
| |||
| Albo byłem natarczywy F8 w nieodpowiednim czasie, było mnóstwo postów / BIOS ekranach. które w przeszłości wszystko poszło bardzo szybko. |
![]() |
|
| Zakładki |