menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Počítačové uviazol v boot slučky

Reply

Thread Tools
Old 27 január 2008, 13:27
Člen Skupina

Default Počítačové uviazol v boot slučky

Ahoj všetkým

Zaobišiel na mojej tety domu vyriešiť jej PC ako bol pomalý atď Ale aj to sa na to mám a čo sa týka okien ložnej bar potom reštartovať, znovu a znovu. Vzal som na boku mimo PC a tam wasn'ta anthing z obyčajných malých prachových vybudovať na CPU chladič, ktorý som sa staral. Im myslenie môže byť im hardvér, ale nie sú príliš istí. Any ideas?
Old 27 január 2008, 13:41
Člen Skupina

Čo o / s je to beží?
Old 27 január 2008, 13:42
Člen Skupina

Windows XP Pro SP2.
Old 27 január 2008, 13:48
Člen Skupina

obvykle náhodný restartuje sa kvôli prehriatiu, ako by ste je jasne uvedené, keď dusted stanovuje h / s / f. mali by ste mal pracovať vo všetkých oknách, keď šiel k svojmu tety? alebo to bolo po prvýkrát, ste nastartoval to, že tu uviazol v batožinovom priestore slučky?
Old 27. januára 2008, 13:56
Člen Skupina

Doesnt to podľa môjho názoru zdravé kovania ako taká, pretože by to zvyčajne páde alebo reštarte v pôvodné miesto a dostať ďalej, než to. Zvuky viac softvéru súvisiace ste vyskúšali poslednej známej funkčnej konfigurácie, alebo zistiť, či je možné spustiť v núdzovom režime?
Old 27 január 2008, 14:02
Člen Skupina

Išiel som na PC v minulom roku, a to bolo všetko v poriadku, vybieha zavolal nedávno povedal, že bol somthing hore.

I couldnt dostať do núdzového režimu, chová odposlechnuto F8, ale potom ma požiadal, ktoré zariadenia pre štart z = S, tak aj vybrané na pevnom disku a nahraje XP normálne .... potom restartoval.

(mods pokojne presunúť túto tému do softwarovej časti, ak si myslíte, že to nie je kovanie)
Old 27. januára 2008, 14:11
Člen Skupina

errrm .. z hornej časti hlavy môžete pamatovat značku a model počítača? Je tu žiadne ďalšie možnosti, keď kohút f8 okrem zariadenia, ktoré pre štart z?
Old 27 január 2008, 14:20
Člen Skupina

Jeho vlastné postavená jedna

Parametre sú:

AMD Sempron 2800 + 1.6GHz
1GIG RAM
128megabajt Club 3D grafickú kartu
ASUS K8V-MX Mobo (myslím)
Maxtor 80gb SATA disk.

A že neexistujú žiadne možnosti pri stlačení F8
Old 27. januára 2008, 14:57
Člen Skupina

I dont pochopiť, prečo neexistuje žiadna ponuka, kedy odpočúvanie f8. Nevíte, jestli tam niekedy bol menu? Ive stretnú v minulosti s hotové PC s vopred nainštalovaný-okna, pretože výrobcovia pridať ďalšie funkcie do menu. ale nie vlastné postavená. Všetko, čo môžete urobiť, je navrhnúť opravu inštalácie, a to spôsobom, ktorý bude uchovávať všetky súbory nepoškodená bez formátovania a museli robiť znova-inštaláciu. Im ľúto I could'nt viac pomáhať .....

Môže niekto iný vypracovať na tento problém?
Old 27 január 2008, 15:06
Člen Skupina

Alebo možno bol aj stlačením klávesu F8 v nesprávnu dobu, tam bola kopa post / bios obrazovkách. ktoré všetci šli minulosti veľmi rýchlo.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.