![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým Zaobišiel na mojej tety domu vyriešiť jej PC ako bol pomalý atď Ale aj to sa na to mám a čo sa týka okien ložnej bar potom reštartovať, znovu a znovu. Vzal som na boku mimo PC a tam wasn'ta anthing z obyčajných malých prachových vybudovať na CPU chladič, ktorý som sa staral. Im myslenie môže byť im hardvér, ale nie sú príliš istí. Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Čo o / s je to beží? |
|
| |||
| |||
| Windows XP Pro SP2. |
|
| |||
| |||
| obvykle náhodný restartuje sa kvôli prehriatiu, ako by ste je jasne uvedené, keď dusted stanovuje h / s / f. mali by ste mal pracovať vo všetkých oknách, keď šiel k svojmu tety? alebo to bolo po prvýkrát, ste nastartoval to, že tu uviazol v batožinovom priestore slučky? |
|
| |||
| |||
| Doesnt to podľa môjho názoru zdravé kovania ako taká, pretože by to zvyčajne páde alebo reštarte v pôvodné miesto a dostať ďalej, než to. Zvuky viac softvéru súvisiace ste vyskúšali poslednej známej funkčnej konfigurácie, alebo zistiť, či je možné spustiť v núdzovom režime? |
|
| |||
| |||
| Išiel som na PC v minulom roku, a to bolo všetko v poriadku, vybieha zavolal nedávno povedal, že bol somthing hore. I couldnt dostať do núdzového režimu, chová odposlechnuto F8, ale potom ma požiadal, ktoré zariadenia pre štart z = S, tak aj vybrané na pevnom disku a nahraje XP normálne .... potom restartoval. (mods pokojne presunúť túto tému do softwarovej časti, ak si myslíte, že to nie je kovanie) |
|
| |||
| |||
| errrm .. z hornej časti hlavy môžete pamatovat značku a model počítača? Je tu žiadne ďalšie možnosti, keď kohút f8 okrem zariadenia, ktoré pre štart z? |
|
| |||
| |||
| Jeho vlastné postavená jedna Parametre sú: AMD Sempron 2800 + 1.6GHz 1GIG RAM 128megabajt Club 3D grafickú kartu ASUS K8V-MX Mobo (myslím) Maxtor 80gb SATA disk. A že neexistujú žiadne možnosti pri stlačení F8 |
|
| |||
| |||
| I dont pochopiť, prečo neexistuje žiadna ponuka, kedy odpočúvanie f8. Nevíte, jestli tam niekedy bol menu? Ive stretnú v minulosti s hotové PC s vopred nainštalovaný-okna, pretože výrobcovia pridať ďalšie funkcie do menu. ale nie vlastné postavená. Všetko, čo môžete urobiť, je navrhnúť opravu inštalácie, a to spôsobom, ktorý bude uchovávať všetky súbory nepoškodená bez formátovania a museli robiť znova-inštaláciu. Im ľúto I could'nt viac pomáhať ..... Môže niekto iný vypracovať na tento problém? |
|
| |||
| |||
| Alebo možno bol aj stlačením klávesu F8 v nesprávnu dobu, tam bola kopa post / bios obrazovkách. ktoré všetci šli minulosti veľmi rýchlo. |