мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Цомпутер заглави у боот петља

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. Мар 2008, 13:27
Мембер Гроуп

Default Цомпутер заглави у боот петља

Поздрав свима

Округла оде у моје тете кућу да разреши пц јој како је то било бити спор итд Али ја окренуо га на и то је што се тиче прозора лоадинг бар тада поновно покретање, више и више поново. И узе на страну офф ПЦ и тамо није антхинг из редовних ситна прашина изградити на ЦПУ хеатсинк који сам узео негу. Им мислећи да мај бити хардвер, али им није превише сигуран. Било који идеја?
Old 27. Мар 2008, 13:41
Мембер Гроуп

Шта о / с је то приказују?
Old 27. Мар 2008, 13:42
Мембер Гроуп

Уиндоус КСП Про СП2.
Old 27. Мар 2008, 13:48
Мембер Гроуп

најчешће случајне рестартује се због прегрејавања као ти јасно изражен када дустед доле х / с / ф. имали сте имали прозоре ради на све кад је отишао на своје тете? или је то био први пут кад боотед га је добио заглави у боот петља?
Old 27 јан 2008, 13:56
Мембер Гроуп

Она се по мом мишљењу звука хардвера повезане као такве, јер би обично црасх или поновно подизање система у почетно пост и то узимајући даље од тога. Звучи више софтвера сродне, јесте ли покушали Ласт Кноун Гоод Цонфигуратион и проверите је ли она може чизма сеттле у безбедном начину рада?
Old 27. Мар 2008, 14:02
Мембер Гроуп

ЈА је отишао на рачунару прошле године и било је све у реду, стршити недавно је добио позив у којем се каже да је сомтхинг горе.

И цоулднт доћи у безбедном начину рада, чува куцкање Ф8 али онда ме пита који је уређај за чизма фром = С, тако да сам одабрао врстог диска и итава КСП нормално .... онда поново подизање система.

(МОДс слободно преместите ову тему у секцији софтвера ако мислите да нису везане хардвер)
Old 27 јан 2008, 14:11
Мембер Гроуп

ерррм .. офф врху ваше главе можете сетити направити и модел за ПЦ? Је нема друге опције кад славине Ф8 Осим што уређај за чизма из један?
Old 27. Мар 2008, 14:20
Мембер Гроуп

Његова прилагођени изграђена једна

Спецификације су:

АМД семпрон 2800 + 1.6гхз
1гиг РАМ-а
128МБ цлуб 3Д графичком картицом
Асус К8В-МКС мобо (мислим)
макстор 80ГБ САТА погона.

И нема опције када притиснете тастер Ф8
Old 27 јан 2008, 14:57
Мембер Гроуп

Ја донт схватити зашто нема мени кад куцкање Ф8. Да ли зна да ли је икада био мени? Иве нагазити ово у прошлости са конфекцијски рачунара са унапред инсталираним оперативним системом Уиндоус, јер су произвођачи додавање додатних функција у менију. али не и прилагођени изграђена. Сви могу предложити је направити репаир инсталацију, и на тај начин да ће задржати све своје датотеке нетакнут без форматирања и власништво то обави поновну инсталацију. Им жалостан сам цоулд'нт бити више помоћи .....

Може било ко други ко се разрадити на овај проблем?
Old 27. Мар 2008, 15:06
Мембер Гроуп

Или, можда сам био притиском Ф8 на погрешном тренутку, било хрпе пост / БИОС-екранима. све што је отишао прошлости врло брзо.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
КСП-Заглављени у боот менуе петље сплассхт Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 18. новембар 2009 04:53
Тврди диск или Уиндоус? Пц навика Чизма Горе исправно и заглавити у трајне Завијте се! соупдрагон1973 Уиндоус Оператинг Сыстемс 12 7. новембар 2009 09:00
Хард Дриве заглавити у Континуирано Цхецк Диск петља амыреанеы Дривес & Измјењиви медији 1 27 мај 2009 03:11
Неће покренути, заглави у некој врсти петља кеитхх233 Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 18 март 2008 03:39
Цомпутер заглави у петље боот = / Аксегриндер Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 20 фебруар 2008 12:13
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц