![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима Округла оде у моје тете кућу да разреши пц јој како је то било бити спор итд Али ја окренуо га на и то је што се тиче прозора лоадинг бар тада поновно покретање, више и више поново. И узе на страну офф ПЦ и тамо није антхинг из редовних ситна прашина изградити на ЦПУ хеатсинк који сам узео негу. Им мислећи да мај бити хардвер, али им није превише сигуран. Било који идеја? |
|
| |||
| |||
| Шта о / с је то приказују? |
|
| |||
| |||
| Уиндоус КСП Про СП2. |
|
| |||
| |||
| најчешће случајне рестартује се због прегрејавања као ти јасно изражен када дустед доле х / с / ф. имали сте имали прозоре ради на све кад је отишао на своје тете? или је то био први пут кад боотед га је добио заглави у боот петља? |
|
| |||
| |||
| Она се по мом мишљењу звука хардвера повезане као такве, јер би обично црасх или поновно подизање система у почетно пост и то узимајући даље од тога. Звучи више софтвера сродне, јесте ли покушали Ласт Кноун Гоод Цонфигуратион и проверите је ли она може чизма сеттле у безбедном начину рада? |
|
| |||
| |||
| ЈА је отишао на рачунару прошле године и било је све у реду, стршити недавно је добио позив у којем се каже да је сомтхинг горе. И цоулднт доћи у безбедном начину рада, чува куцкање Ф8 али онда ме пита који је уређај за чизма фром = С, тако да сам одабрао врстог диска и итава КСП нормално .... онда поново подизање система. (МОДс слободно преместите ову тему у секцији софтвера ако мислите да нису везане хардвер) |
|
| |||
| |||
| ерррм .. офф врху ваше главе можете сетити направити и модел за ПЦ? Је нема друге опције кад славине Ф8 Осим што уређај за чизма из један? |
|
| |||
| |||
| Његова прилагођени изграђена једна Спецификације су: АМД семпрон 2800 + 1.6гхз 1гиг РАМ-а 128МБ цлуб 3Д графичком картицом Асус К8В-МКС мобо (мислим) макстор 80ГБ САТА погона. И нема опције када притиснете тастер Ф8 |
|
| |||
| |||
| Ја донт схватити зашто нема мени кад куцкање Ф8. Да ли зна да ли је икада био мени? Иве нагазити ово у прошлости са конфекцијски рачунара са унапред инсталираним оперативним системом Уиндоус, јер су произвођачи додавање додатних функција у менију. али не и прилагођени изграђена. Сви могу предложити је направити репаир инсталацију, и на тај начин да ће задржати све своје датотеке нетакнут без форматирања и власништво то обави поновну инсталацију. Им жалостан сам цоулд'нт бити више помоћи ..... Може било ко други ко се разрадити на овај проблем? |
|
| |||
| |||
| Или, можда сам био притиском Ф8 на погрешном тренутку, било хрпе пост / БИОС-екранима. све што је отишао прошлости врло брзо. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| КСП-Заглављени у боот менуе петље | сплассхт | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 18. новембар 2009 04:53 |
| Тврди диск или Уиндоус? Пц навика Чизма Горе исправно и заглавити у трајне Завијте се! | соупдрагон1973 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 12 | 7. новембар 2009 09:00 |
| Хард Дриве заглавити у Континуирано Цхецк Диск петља | амыреанеы | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 27 мај 2009 03:11 |
| Неће покренути, заглави у некој врсти петља | кеитхх233 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 18 март 2008 03:39 |
| Цомпутер заглави у петље боот = / | Аксегриндер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 20 фебруар 2008 12:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |