az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Bilgisayar açılış döngü sıkışmış

Reply

Konu Araçları
Old 27 Ocak 2008, 13:27
Üye Grubu

Default Bilgisayar açılış döngü sıkışmış

Merhabalar

Benim teyze evine yuvarlak Went dışarı sıralamak için onun gibi vb yavaş ediliyordu pc Ama açık ve kadarıyla pencereler, tekrar tekrar çubuğu yeniden yükleme var. Ben pc kapatın ve yanında yer aldı orada sıradan küçük toz i bakım hangi aldı cpu soğutucu üzerine inşa dışarı anthing wasnt. Im düşünme donanım ama im çok emin olabilir. Birisi düşünce?
Old 27 Ocak 2008, 13:41
Üye Grubu

Ne o / s ile çalışıyor?
Old 27 Ocak 2008, 13:42
Üye Grubu

Windows XP Pro SP2.
Old 27 Ocak 2008, 13:48
Üye Grubu

genellikle rasgele yeniden sizin gibi aşırı ısınmaya açıkça zaman saat aşağı tozunu belirtilen nedeniyle / s / f. tüm ne zaman teyze gitti pencere çalışan olmuştu? ya da ilk kez it up çizme döngü içinde sıkışmış var bunu çizme mi?
Old 27 Ocak 2008, 13:56
Üye Grubu

Bence ses donanım gibi, çünkü genelde çökme durumu vardı ya ilk sonrası yeniden doğmuş gibi ve daha bir daha elde olarak ilgili It doesnt. , Daha fazla yazılım ilgili Sesler son iyi yapılandırma bilinen veya eğer önyükleme kadar güvenli modda görmek denedi?
Old 27 Ocak 2008, 14:02
Üye Grubu

Ben PC'de geçen yıl gitmiş ve tüm was fine, çıkıntı arama geçtiğimiz günlerde somthing kadar olduğunu söyleyerek var.

Ben güvenli modda girmek, couldnt F8 dokunarak tutulur ama sonra bana S = den hangi cihaza çizme istedi, bu yüzden sabit disk seçilen ve normalde .... XP yüklü sonra yeniden başlatıldı.

Eğer öyle değil donanım ile ilgili think) (Modifiye yazılım bölümüne konuyu taşımak için çekinmeyin
Old 27 Ocak 2008, 14:11
Üye Grubu

errrm .. başınızın üst defol yapmak ve pc modeli hatırlıyorum? Orada zaman f8 dokunun dışında başka seçenekler var hangi cihaza boot from?
Old 27 Ocak 2008, 14:20
Üye Grubu

Onun özel bir dahili

Özellikleri şunlardır:

AMD Sempron 2800 + 1.6GHz
1gig RAM
128MB Club 3D grafik kartı
ASUS K8V-(i think MX MOBO)
Maxtor 80GB SATA sürücü.

Ve hiçbir seçenekleri F8 tuşuna basarak vardır
Old 27 Ocak 2008, 14:57
Üye Grubu

Neden hiç menüsündeki f8 dokunarak olduğunu dont understand. Varsa hiç bir menü oldu biliyor musunuz? Ive bu genelinde hazır pc önceden's Windows yüklü, çünkü üreticileri menüsüne ekstra fonksiyon eklemek ile geçmişte gelir. ama özel bir inşa. All i önerebilirsiniz bir onarım yüklemesi yapmak, ve tüm dosyaları biçimlendirme olmaksızın sağlam tutacak ve yeniden yükleme yapmak zorunda olduğu bir yoldur. Im üzgünüm daha fazla yardımcı olmak ..... could'nt

Başkasının bu sorunu ayrıntılı miyim??
Old 27 Ocak 2008, 15:06
Üye Grubu

Ya da belki ben yanlış zamanda F8 tuşuna basarak oldu, orada sonrası yük / BIOS ekranları vardı. tüm geçmişte çok hızlı gitti.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından