менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Комп'ютерні застрягли в завантажувальному петля

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 січня 2008, 13:27
Член групи

Default Комп'ютерні застрягли в завантажувальному петля

Привіт усім

Пішов до мого дому тіткою розібратися в її ПК, як це було в повільність і т.д. Але я повернув його, і воно дійшло до завантаження Windows барі, а потім продовжено знову і знову. Я взяв сторону від ПК і там Wasn't anthing зі звичайної дрібного пилу побудувати на процесор радіатор, який я взяв догляді. Im мислення може бути апаратній, але їм не дуже впевнений. Будь-які ідеї?
Old 27 січня 2008, 13:41
Член групи

Що O / S це працює?
Old 27 січня 2008, 13:42
Член групи

Windows XP Pro SP2.
Old 27 січня 2008, 13:48
Член групи

Зазвичай випадкові перезавантаження це з-за перегріву, як ви чітко вказано, коли ви Dusted вниз H / S / F. якби ви мали вікна, які працюють на всіх, коли ви йшли до вашої тітки? чи це був перший раз, коли ви її завантаженні вона застрягла в багажнику цикл?
Old 27 січня 2008, 13:56
Член групи

Він doesn't на мій погляд, звукове обладнання пов'язані як такий, оскільки вона, як правило, аварії або перезавантаження в початкове повідомлення і все далі, ніж це. Звучить більш програмним забезпеченням, ви намагалися останньої вдалої конфігурації або побачити, якщо вона може завантажитися в безпечному режимі?
Old 27 січня 2008, 14:02
Член групи

Я пішов на ПК в минулому році, і було все добре, виступити подзвонили Недавно говорили, що Somthing справу.

Я Couldnt отримати в безпечному режимі, натиснувши F8 зберігатися, але потім вона запитала мене, який пристрій для завантаження з = S, тому я вибрала жорсткий диск, і він завантажений XP звичайно .... потім перезавантажується.

(модів відчувати себе вільно переміщатися цю тему в програму розділ, якщо ви думаєте, вона не пов'язана з роботою обладнання)
Old 27 січня 2008, 14:11
Член групи

errrm .. від верхньої частини голови може ви пам'ятаєте марку і модель комп'ютера? Невже немає інших варіантів, якщо натиснути F8, без якого пристрій для завантаження з?
Old 27 січня 2008, 14:20
Член групи

Її побудували один користувальницький

Специфікації:

AMD Sempron 2800 + 1.6ghz
1gig ОЗУ
128MB Club 3D відеокарт
ASUS K8V-MX плат (я думаю)
Maxtor 80GB SATA дисків.

І немає ніяких посилань при натисканні клавіші F8
Old 27 січня 2008, 14:57
Член групи

I Dont розумію, чому немає меню, якщо натиснути F8. Чи знаєте ви, якщо там ніколи не було мене? Ive прийти через це в минулому, з готових ПК з встановленим Windows, тому що виробники додають додаткові функції в меню. але не індивідуальним замовленням. Все що я можу запропонувати це зробити відновлення установки, і, таким чином вона збереже всі ваші файли недоторканим без форматування і необхідності зробити повторну установку. Їм шкода, що я could'nt бути більше допомогти .....

Може хто-небудь інший зупинитися на цій проблемі??
Old 27 січня 2008, 15:06
Член групи

Чи, може бути, я була натиснути F8 в неправильний час, були навантажень Post / BIOS екранах. які всі пройшли повз дуже швидко.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.