![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім Пішов до мого дому тіткою розібратися в її ПК, як це було в повільність і т.д. Але я повернув його, і воно дійшло до завантаження Windows барі, а потім продовжено знову і знову. Я взяв сторону від ПК і там Wasn't anthing зі звичайної дрібного пилу побудувати на процесор радіатор, який я взяв догляді. Im мислення може бути апаратній, але їм не дуже впевнений. Будь-які ідеї? |
|
| |||
| |||
| Що O / S це працює? |
|
| |||
| |||
| Windows XP Pro SP2. |
|
| |||
| |||
| Зазвичай випадкові перезавантаження це з-за перегріву, як ви чітко вказано, коли ви Dusted вниз H / S / F. якби ви мали вікна, які працюють на всіх, коли ви йшли до вашої тітки? чи це був перший раз, коли ви її завантаженні вона застрягла в багажнику цикл? |
|
| |||
| |||
| Він doesn't на мій погляд, звукове обладнання пов'язані як такий, оскільки вона, як правило, аварії або перезавантаження в початкове повідомлення і все далі, ніж це. Звучить більш програмним забезпеченням, ви намагалися останньої вдалої конфігурації або побачити, якщо вона може завантажитися в безпечному режимі? |
|
| |||
| |||
| Я пішов на ПК в минулому році, і було все добре, виступити подзвонили Недавно говорили, що Somthing справу. Я Couldnt отримати в безпечному режимі, натиснувши F8 зберігатися, але потім вона запитала мене, який пристрій для завантаження з = S, тому я вибрала жорсткий диск, і він завантажений XP звичайно .... потім перезавантажується. (модів відчувати себе вільно переміщатися цю тему в програму розділ, якщо ви думаєте, вона не пов'язана з роботою обладнання) |
|
| |||
| |||
| errrm .. від верхньої частини голови може ви пам'ятаєте марку і модель комп'ютера? Невже немає інших варіантів, якщо натиснути F8, без якого пристрій для завантаження з? |
|
| |||
| |||
| Її побудували один користувальницький Специфікації: AMD Sempron 2800 + 1.6ghz 1gig ОЗУ 128MB Club 3D відеокарт ASUS K8V-MX плат (я думаю) Maxtor 80GB SATA дисків. І немає ніяких посилань при натисканні клавіші F8 |
|
| |||
| |||
| I Dont розумію, чому немає меню, якщо натиснути F8. Чи знаєте ви, якщо там ніколи не було мене? Ive прийти через це в минулому, з готових ПК з встановленим Windows, тому що виробники додають додаткові функції в меню. але не індивідуальним замовленням. Все що я можу запропонувати це зробити відновлення установки, і, таким чином вона збереже всі ваші файли недоторканим без форматування і необхідності зробити повторну установку. Їм шкода, що я could'nt бути більше допомогти ..... Може хто-небудь інший зупинитися на цій проблемі?? |
|
| |||
| |||
| Чи, може бути, я була натиснути F8 в неправильний час, були навантажень Post / BIOS екранах. які всі пройшли повз дуже швидко. |