Аз изгради нов компютър малко начини назад и аз стигам до някои проблеми с компютъра stuttering на всеки няколко секунди (малки паузи или замръзва както на аудио и видео, след което тя отново работи нормално). Това изглежда да се случва, когато гледате видео, слушане на музика или игри. Много е разочароващо, както аз не съм компютърно неграмотни (въпреки че аз съм далеч от Advanced), но аз просто не мога да проумея какъв е проблемът. Друго странно нещо е, че обикновено stuttering улягам след играя някои игри за известно време, но съм забелязал, че изглежда да се върне след използвам моя CD устройството. Ще списъка на спецификациите по-долу, моля да ме уведомите, ако имате нужда от допълнителна информация. Бих ценят от помощ може да ви предложи.
Спецификациите:
- WD хайвер Hard Drive - 1TB
- WD хайвер Hard Drive - 500GB
- HT Omega Страйкър 7,1 Звукови карти
- XFX GX285NZDFF GeForce GTX 285 1GB 512-битова GDDR3 видео карта
- Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz LGA 1366 130ц Quad-Core процесор
- Г. умения 6GB (3 х 2GB) 240-пинов DDR3 SDRAM DDR3 1600 х 2 (чух като всички слотове заета може да доведе до проблеми. Мисли?)
- PC Power & Охлаждане 750W Захранване
- 64-битова Vista SP2, XP 32-битова SP2, Ubuntu операционни системи (stuttering случва във всички от тях)
- ANTEC Дванадесет Сто Черно стомана ATX Пълен кула Компютърна дело
- SAMSUNG 22X DVD горелка Черно SATA Модел SH-S223F
- Гигабайт GA-EX58-UD4P LGA 1366 Intel X58 ATX Intel дънни платки (има на борда звук, може да има конфликт между него и моята трета страна звукова карта?)