menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Počítačové stuttering každých pár sekund

Reply

Thread Nástroje
Old 25. června 2009, 22:18
Nový člen skupiny

Default Počítačové stuttering každých pár sekund

Postavil jsem nový počítač trochu cesty zpět a já se dostanete do nějaké problémy s počítačem stuttering každých pár sekund (málo přestávek nebo zamrzne jak na audio a video, pak se to znovu běží normálně). Zdá se to stalo při sledování videa, poslech hudby nebo hraní her. Je to velmi frustrující jako Nejsem počítačový analfabet (i když jsem daleko od pokročilý), ale já prostě nelze zjistit, co je problém. Dalším lichá věc je, že stuttering obvykle odeznít po hraní některých her, na chvíli, ale já si všiml, zdá se, že se vrátí poté, co jsem použít svůj CD-ROM. Uvidíme seznam specifikace níže, prosím dejte mi vědět, pokud budete potřebovat jakékoliv další informace. Chtěl bych ocenit pomoc y'all mohla nabídnout.

Specs:
  • Pevný disk WD Kaviár - 1TB
  • Pevný disk WD Kaviár - 500GB
  • HT stávkující Omega 7.1 Zvuková karta
  • XFX GX285NZDFF GeForce GTX 285 1 GB 512-bit GDDR3 Grafická karta
  • Intel Core I7 920 Nehalem 2.66GHz LGA 1366 130w Quad-Core procesorů
  • G. SKILL 6gb (3 x 2GB) 240-pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 x 2 (Slyšel jsem, že má všechny sloty obsazené, což může vést k problémům. Thoughts?)
  • PC Power & Chlazení 750W Napájení
  • Vista 64-bit SP2, XP 32-bit SP2, operačních systémů Ubuntu (stuttering se vyskytuje ve všech z nich)
  • Antec Dvanáct Hundred Black oceli ATX Úplné věž Počítačová Case
  • SAMSUNG 22x DVD Black SATA Model SH-S223F
  • GIGABYTE GA-EX58-UD4P LGA 1366 Intel X58 Intel ATX Motherboard (má na palubě zvuku, mohla by být v konfliktu mezi ním a moje třetí straně zvukové karty?)
Old 29. června 2009, 14:54
Dárce Skupina

Zkuste použít 181.20 ovladače pro grafickou kartu, ale zbaví se (většinou) mých přátel problémů s jeho stuttering audio a video ve Vista

Počítač jednou mě v šachu
Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu.

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Old 3. července 2009, 13:12
Nový člen skupiny

Díky za námět, redden137. Nicméně jsem, že moje zvuková a pevné problém. Pokud se vrací budu určitě budou pokoušet vaši radu ohledně řidičů.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.