Θα κατασκευαστεί ένα νέο υπολογιστή τρόπους λίγο πίσω και να έχω συναντήσει κάποια προβλήματα με τον υπολογιστή τραύλισμα κάθε λίγα δευτερόλεπτα (ή λίγο σταματά παγώνει τόσο για το βίντεο και ήχου, τότε συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία). Φαίνεται να συμβεί όταν παρακολουθούν βίντεο, ακούγοντας μουσική ή παίζοντας παιχνίδια. Είναι πολύ απογοητευτικό που δεν είμαι αναλφάβητος υπολογιστή (αν και είμαι μακριά από προηγμένα), αλλά απλώς δεν μπορούν να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι το τραύλισμα συνήθως υποχωρούν μετά την αναπαραγωγή ορισμένων παιχνιδιών για λίγο, αλλά έχω παρατηρήσει, φαίνεται να επανέλθω μετά από να χρησιμοποιήσω μου μονάδα CD. Θα λίστα κάτω από τις προδιαγραφές, παρακαλώ ενημερώστε με αν χρειάζεστε οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια y'all θα μπορούσε να προσφέρει.
Χαρακτηριστικά:
- WD Caviar Hard Drive - 1TB
- WD Caviar Hard Drive - 500GB
- HT Omega Στράικερ 7,1 Κάρτα Ήχου
- GX285NZDFF XFX GeForce GTX 285 1GB 512-bit GDDR3 Video Card
- Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz LGA 1366 130 Χ Quad-Core Processor
- G. SKILL 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 x 2 (που άκουσα να έχουν όλα τα slots κατεχόμενα μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Σκέψεις;)
- PC Power & Cooling 750W Power Supply
- Vista 64-bit SP2, XP 32-bit SP2, Ubuntu Λειτουργικά Συστήματα (τραύλισμα συμβαίνει σε όλες αυτές τις χώρες)
- Antec Twelve Hundred Black Steel ATX Full Tower Computer Case
- SAMSUNG 22X DVD Burner Black SATA Μοντέλο SH-S223F
- GIGABYTE GA-EX58-UD4P LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard (έχει επιβιβαστεί ήχο, θα μπορούσε να υπάρξει μια σύγκρουση μεταξύ αυτού και τρίτων μου κάρτα ήχου;)