μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Τραύλισμα υπολογιστή κάθε λίγα δευτερόλεπτα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 Ιουν 2009, 22:18
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Τραύλισμα υπολογιστή κάθε λίγα δευτερόλεπτα

Θα κατασκευαστεί ένα νέο υπολογιστή τρόπους λίγο πίσω και να έχω συναντήσει κάποια προβλήματα με τον υπολογιστή τραύλισμα κάθε λίγα δευτερόλεπτα (ή λίγο σταματά παγώνει τόσο για το βίντεο και ήχου, τότε συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία). Φαίνεται να συμβεί όταν παρακολουθούν βίντεο, ακούγοντας μουσική ή παίζοντας παιχνίδια. Είναι πολύ απογοητευτικό που δεν είμαι αναλφάβητος υπολογιστή (αν και είμαι μακριά από προηγμένα), αλλά απλώς δεν μπορούν να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι το τραύλισμα συνήθως υποχωρούν μετά την αναπαραγωγή ορισμένων παιχνιδιών για λίγο, αλλά έχω παρατηρήσει, φαίνεται να επανέλθω μετά από να χρησιμοποιήσω μου μονάδα CD. Θα λίστα κάτω από τις προδιαγραφές, παρακαλώ ενημερώστε με αν χρειάζεστε οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια y'all θα μπορούσε να προσφέρει.

Χαρακτηριστικά:
  • WD Caviar Hard Drive - 1TB
  • WD Caviar Hard Drive - 500GB
  • HT Omega Στράικερ 7,1 Κάρτα Ήχου
  • GX285NZDFF XFX GeForce GTX 285 1GB 512-bit GDDR3 Video Card
  • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz LGA 1366 130 Χ Quad-Core Processor
  • G. SKILL 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 x 2 (που άκουσα να έχουν όλα τα slots κατεχόμενα μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Σκέψεις;)
  • PC Power & Cooling 750W Power Supply
  • Vista 64-bit SP2, XP 32-bit SP2, Ubuntu Λειτουργικά Συστήματα (τραύλισμα συμβαίνει σε όλες αυτές τις χώρες)
  • Antec Twelve Hundred Black Steel ATX Full Tower Computer Case
  • SAMSUNG 22X DVD Burner Black SATA Μοντέλο SH-S223F
  • GIGABYTE GA-EX58-UD4P LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard (έχει επιβιβαστεί ήχο, θα μπορούσε να υπάρξει μια σύγκρουση μεταξύ αυτού και τρίτων μου κάρτα ήχου;)
Old 29η Ιουν 2009, 14:54
Ομάδα Δωρητών

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το 181,20 για τους οδηγούς της κάρτας γραφικών σας, θα ξεκαθαριστεί (οι περισσότερες) από τους φίλους μου με τα θέματα του τραύλισμα ήχου και βίντεο σε Vista,

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 3 Ιουλίου 2009, 13:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για την υπόδειξη, redden137. Ωστόσο, τράβηξα μου κάρτας ήχου και ότι καθόρισε το πρόβλημα. Εάν επιστρέφει σίγουρα θα προσπαθεί να σας προσφέρει συμβουλές σε σχέση με τους οδηγούς.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Υπολογιστής ανάβει για 3 δευτερόλεπτα, τότε απενεργοποιείται για 3 δευτερόλεπτα, τότε πάλι;! Whyred Γενική Συζήτηση Hardware 1 16 Ιουν 2009 06:02
Ήχος τραύλισμα ανά λεπτό για τα άλλα όπως 5-10 δευτερόλεπτα grewy29 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 12 Ιουν 2009 14:40
Vista Multimedia Playback είναι glitching / τραύλισμα tsetsu Multimedia & Codecs 0 4η Ιουν 2009 05:44
Windows Explorer συντρίβεται κάθε 5 δευτερόλεπτα drummwill Λειτουργικά συστήματα Windows 6 29η Σεπ 2008 13:00
Την εκκίνηση του υπολογιστή μου για ένα-δύο δευτερόλεπτα, τότε σβήνει όνο του davidfla90 Γενική Συζήτηση Hardware 16 19 Ιουν 2007 13:40
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.