Sam sagradio novu računalu malo načine leđa i sam upasti u neke probleme s računalom stuttering svakih nekoliko sekundi (mala pauza ili freezes i na audio i video, onda nastavlja prikazivati normalno). Čini se dogoditi kad gledaš video, slušanje glazbe ili igranje igara. Vrlo je frustrirajuće što nisam računala nepismena (iako sam ja daleko od napredni), ali ja samo ne mogu shvatiti što je problem. Druga stvar je ak stuttering da će obično smiriti nakon igranja određene igre za neko vrijeme, ali sam primijetio da izgleda kao da se vratio nakon što sam koristiti svoj CD. Ja ću navesti naočale ispod, molimo vas javite mi ako trebate bilo kakve dodatne informacije. Ja bi bilo koji pomoć y'all mogla ponuditi.
Specifikacije:
- Kavijar WD Hard Drive - 1TB
- Kavijar WD Hard Drive - 500GB
- HT Omega 7,1 njihalo Sound Card
- XFX GX285NZDFF GeForce GTX 285 1GB 512-bitna GDDR3 Video Card
- Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz LGA 1366 130W Quad-Core procesora
- G. skill 6GB (3 x 2GB) 240-pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 x 2 (Čuo sam što svi slotovi okupiranom može rezultirati problemima. Thoughts?)
- PC Power & Cooling 750W Power Supply
- 64-bitna Vista SP2, XP 32-bitni SP2, Ubuntu operativnog sustava (stuttering pojavljuje u svim njih)
- Antec Dvanaest Sto Steel Black ATX Full Tower Computer Case
- Samsung 22X DVD burner Black SATA Model SH-S223F
- Gigabajt GA-EX58-UD4P LGA 1366 Intel X58 ATX matične ploče Intel (ima onboard zvuk, moglo bi se sukob između njega i treće strane moje zvučne kartice?)