kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Számítógép dadogó néhány másodpercig

Reply

Téma eszközök
Old Június 25 2009, 22:18
Új tag Csoport

Default Számítógép dadogó néhány másodpercig

Most egy új, számítógépes módszereket kicsit vissza, és már fut néhány probléma a számítógép dadogó néhány másodperc (kis szünet, vagy lefagy mind az audio és video, majd újra fut rendesen). Úgy tűnik, hogy megtörténhet, ha figyel videókat, zenét hallgatni, vagy játszani. Ez nagyon frusztráló, mivel én nem vagyok számítógépes analfabéta (bár én messze nem haladó), de Egyszerűen nem értem, hogy mi a probléma. Egy másik furcsa dolog az, hogy a dadogás általában jelentkeztek után egyes játékokat játszani egy ideig, de azt vette észre, hogy úgy tűnik, hogy jöjjön vissza, miután használni a CD-meghajtót. Majd felsorolja a szemüveg alatt, kérjük, tudassa velem, ha szükséges további információt. I would appreciate any help y'all lehetne ajánlani.

Specs:
  • WD Caviar Hard Drive - 1TB
  • WD Caviar Hard Drive - 500GB
  • HT Omega Striker 7,1 hangkártya
  • XFX GX285NZDFF GeForce GTX 285 1GB 512-bites GDDR3 Videokártya
  • Intel Core I7 920 Nehalem 2.66GHz LGA 1366 130W Quad-Core processzor
  • G. SKILL 6GB (3 x 2 GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 x 2 (Úgy hallottam, amelyek az összes megszállt résidőket is problémát okoznak. Thoughts?)
  • PC Power & Cooling 750W Tápegység
  • Vista 64-bit SP2, XP 32-bit SP2 Ubuntu operációs rendszerek (dadogó előfordul valamennyi)
  • Antec ezerkétszáz Black Steel ATX Full Tower Computer Case
  • SAMSUNG 22x DVD író SATA fekete modell SH-S223F
  • GIGABYTE GA-EX58-UD4P LGA 1366 Intel X58 Intel ATX Motherboard (a fedélzeten hangot, hogy van-e közötti konfliktust, és a harmadik fél hangkártyára?)
Old Június 29 2009, 14:54
Donor Group

Próbálkozzon a 181,20 meghajtót a grafikus kártyán, akkor kiderül (a legtöbb) barátom kérdéseket a dadogó audió és videó vista,

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Július 3 2009, 13:12
Új tag Csoport

Köszönöm a javaslatot, redden137. Én azonban húzni én hangkártya és rögzített a probléma. Ha ez visszatér én mindenképp kell próbál meg tanácsot illetően a vezetők.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Számítógép bekapcsol 3 másodpercig, majd kikapcsol a 3seconds, majd vissza? Whyred Általános fémáru Chat 1 16. június 2009 06:02
Hang dadogó minden percben, mint a 5-10 másodperc grewy29 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 1 12. június 2009 14:40
Vista multimédiás lejátszás glitching / dadogás tsetsu Multimédia és kodekek 0 4. június 2009 05:44
Windows összeomlik minden 5 másodperc drummwill A Windows operációs rendszerek 6 29. Szeptember 2008 13:00
A számítógép elindul pár másodpercre, akkor fordul ki magát davidfla90 Általános fémáru Chat 16 19. június 2007 13:40
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.