Most egy új, számítógépes módszereket kicsit vissza, és már fut néhány probléma a számítógép dadogó néhány másodperc (kis szünet, vagy lefagy mind az audio és video, majd újra fut rendesen). Úgy tűnik, hogy megtörténhet, ha figyel videókat, zenét hallgatni, vagy játszani. Ez nagyon frusztráló, mivel én nem vagyok számítógépes analfabéta (bár én messze nem haladó), de Egyszerűen nem értem, hogy mi a probléma. Egy másik furcsa dolog az, hogy a dadogás általában jelentkeztek után egyes játékokat játszani egy ideig, de azt vette észre, hogy úgy tűnik, hogy jöjjön vissza, miután használni a CD-meghajtót. Majd felsorolja a szemüveg alatt, kérjük, tudassa velem, ha szükséges további információt. I would appreciate any help y'all lehetne ajánlani.
Specs:
- WD Caviar Hard Drive - 1TB
- WD Caviar Hard Drive - 500GB
- HT Omega Striker 7,1 hangkártya
- XFX GX285NZDFF GeForce GTX 285 1GB 512-bites GDDR3 Videokártya
- Intel Core I7 920 Nehalem 2.66GHz LGA 1366 130W Quad-Core processzor
- G. SKILL 6GB (3 x 2 GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 x 2 (Úgy hallottam, amelyek az összes megszállt résidőket is problémát okoznak. Thoughts?)
- PC Power & Cooling 750W Tápegység
- Vista 64-bit SP2, XP 32-bit SP2 Ubuntu operációs rendszerek (dadogó előfordul valamennyi)
- Antec ezerkétszáz Black Steel ATX Full Tower Computer Case
- SAMSUNG 22x DVD író SATA fekete modell SH-S223F
- GIGABYTE GA-EX58-UD4P LGA 1366 Intel X58 Intel ATX Motherboard (a fedélzeten hangot, hogy van-e közötti konfliktust, és a harmadik fél hangkártyára?)