Aš pastatė naują kompiuterį mažai būdų, kaip grįžti ir aš paleisti į kai kurių kompiuterių mikčiojimas kas kelias sekundes (šiek tiek stabteli arba pakimba ant tiek garso ir vaizdo problemos, tada ji vėl veikia normaliai). Atrodo, kad tai atsitiks, kai žiūri vaizdo įrašus, klausytis muzikos, ar žaisti žaidimus. Tai yra labai varginantis procesas nes nesu kompiuterių neraštingi (nors esu toli nuo lygio), bet aš tiesiog negaliu suprasti, kokia yra problema. Kitas keistas dalykas yra tai, kad mikčiojimas dažniausiai Zapadać po žaidimo tam tikrų žaidimų, o, bet aš pastebėjau, atrodo, kad grįžti po to, kai galiu naudoti kompaktinį diską. I'll sąrašą Specifikacijos žemiau, prašome susisiekti su mumis, jei turite bet kokią papildomą informaciją. Aš už bet kokią pagalbą Y'all galėtų pasiūlyti.
Specifikacijos:
- WD Caviar kietąjį diską - 1TB
- WD Caviar kietąjį diską - 500GB
- HT Omega puola 7,1 Sound Card
- GX285NZDFF XFX GeForce GTX 285 1GB 512-bit GDDR3 Video Card
- Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz LGA 1.366 130W Quad-Core Processor
- G. SKILL 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 x 2 (Girdėjau, turintys visas slots okupuotų gali sukelti problemų. Mintis?)
- PC Power & Cooling 750W Power Supply
- Vista 64-bit SP2, XP 32-bit SP2, Ubuntu operacinės sistemos (mikčiojimas pasireiškia visose)
- Antec Twelve Hundred Black Steel ATX Visas Tower Computer Case
- SAMSUNG DVD Burner 22x SATA Black Modelis SH-S223F
- GIGABYTE GA-EX58-UD4P LGA 1.366 Intel X58 ATX Intel Motherboard (turi Borto gero, galėtų ten būti tarp jo ir mano trečiosios šalies garso korta konfliktas?)