Man būvētas jaunu datoru nedaudz veidi atpakaļ, un man ir satikt kādu ar datoru stuttering ik pēc dažām sekundēm (mazliet pauzes vai iesaldē gan audio un video problēmas, tad tas atsāk savu darbību parasti). Šķiet, ka tas notiks, kad skatīties video, klausīties mūziku vai spēlēt spēles. Tas ir ļoti nomākta, jo man nav dators analfabēts (lai gan es esmu tālu no progresīviem), bet es tikai nesaprotu kāda problēma. Vēl viena dīvaina lieta ir tas, ka stuttering parasti izzūd pēc spēlējot dažas spēles laikā, bet es esmu ievērojis, šķiet, ka atgriezties pēc tam, kad es varu izmantot kompaktdisku diskdzinī. Es sarakstu zemāk specs, lūdzu, dariet man zināmu, ja jums nepieciešama papildu informācija. I would appreciate any help Y'all varētu piedāvāt.
Specifikācija:
- WD Caviar Hard Drive - 1TB
- WD Caviar Hard Drive - 500GB
- HT Omega Striker 7,1 Skaņas kartes
- XFX GX285NZDFF GeForce GTX 285 1GB 512-bit GDDR3 Video kartes
- Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz LGA 1.366 130W Quad-Core Processor
- G. SKILL 6GB (3 x 2GB) 240-pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 x 2 (esmu dzirdējis, kam piemīt visas laika nišas aizņem var radīt problēmas. Domas?)
- PC Power & Cooling 750W Power Supply
- Vista 64-bit SP2, XP 32-bit SP2, Ubuntu Operētājsistēmas (stuttering notiek visu)
- Antec Twelve Hundred Black Steel ATX Full Tower Computer Case
- SAMSUNG 22X DVD Burner BLACK SATA Modelis SH-S223F
- GIGABYTE GA-EX58-UD4P LGA 1.366 Intel X58 ATX Intel Motherboard (ir borta skaņa, tur var būt konflikts starp to un manu trešo personu skaņas karti?)