Eu am construit un nou calculator un pic moduri înapoi şi am rulat în unele probleme cu calculatorul gângăvit la fiecare câteva secunde (Little pauzelor sau blochează pe ambele de audio si video, atunci se reia rulează în mod normal). Se pare să se întâmple când vizionaţi videoclipuri, a asculta muzică, sau jocurile. Este foarte frustrant ca eu nu sunt analfabet calculator (deşi sunt departe de avansat), dar eu nu pot da seama care este problema. Un alt lucru ciudat este ca de obicei, gângăvit va prăbuşi după joc anumite jocuri pentru o perioada de timp, dar am observat se pare să se întoarcă după ce-mi folosesc CD-ROM. Voi lista specificaţiile de mai jos, vă rog să-mi spuneţi dacă aveţi nevoie de informaţii suplimentare. Aş aprecia orice ajutor y'all ar putea oferi.
Specificatiile:
- WD caviar Hard Drive - 1TB
- WD caviar Hard Drive - 500GB
- HT Omega Striker 7-1 placă de sunet
- XFX GX285NZDFF GeForce GTX 285 1GB 512-bit GDDR3 Video Card
- Intel Core I7 920 Nehalem 2.66GHz LGA 1366 130w Quad-Core Processor
- G. SKILL 6GB (3 x 2GB) 240-pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 x 2 (am auzit având toate sloturile ocupate poate duce la probleme. Thoughts?)
- PC Power & Răcire 750W Power Supply
- Vista pe 64 de biţi SP2, XP pe 32 de biţi SP2, Sisteme de operare Ubuntu (gângăvit apare în toate dintre ele)
- Doisprezece la sută Antec Black Steel ATX Full Tower Computer Case
- SAMSUNG 22X DVD Burner Black SATA Model SH-S223F
- GIGABYTE GA-EX58-UD4P LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Plăci de bază (are la bord de sunet, ar putea exista un conflict între ea şi-mi placă de sunet terţă parte?)