Postavil som nový počítač trochu cesty späť a já sa dostanete do nejaké problémy s počítačom stuttering každých pár sekúnd (málo prestávok alebo zamrzne ako na audio a video, potom sa to znovu beží normálne). Zdá sa to stalo pri sledovanie videa, počúvanie hudby alebo hranie hier. Je to veľmi frustrujúce ako Nejsem počítačový analfabet (aj keď som ďaleko od pokročilý), ale já prostě nedá zistiť, čo je problém. Ďalším nepárne vec je, že stuttering zvyčajne odeznít po hraní niektorých hier, na chvíľu, ale já si všimol, zdá sa, že sa vráti po tom, čo som použiť svoj CD-ROM. Uvidíme zoznam špecifikácie nižšie, prosím dajte mi vedieť, ak budete potrebovať akékoľvek ďalšie informácie. Chcel by som oceniť pomoc y'all mohla ponúknuť.
Specs:
- Pevný disk WD Kaviár - 1TB
- Pevný disk WD Kaviár - 500GB
- HT štrajkujúci Omega 7.1 Zvuková karta
- XFX GX285NZDFF GeForce GTX 285 1 GB 512-bit GDDR3 Grafická karta
- Intel Core I7 920 nehal 2.66GHz LGA 1366 130w Quad-Core procesorů
- G. SKILL 6GB (3 x 2GB) 240-pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 x 2 (Počul som, že má všetky sloty obsadené, čo môže viesť k problémom. Thoughts?)
- PC Power & Chladenie 750W Napájanie
- Vista 64-bit SP2, XP 32-bit SP2, operačných systémov Ubuntu (stuttering sa vyskytuje vo všetkých z nich)
- Antec Dvanásť Hundred Black ocele ATX Úplné veža Počítačová Case
- SAMSUNG 22x DVD Black SATA Model SH-S223F
- GIGABYTE GA-EX58-UD4P LGA 1366 Intel x58 Intel ATX Motherboard (má na palube zvuku, mohla by byť v konflikte medzi ním a moje tretej strane zvukové karty?)