az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Bilgisayar kekelemeden birkaç saniye

Reply

Konu Araçları
Old 25 Haziran 2009, 22:18
Yeni Üye Grubu

Default Bilgisayar kekelemeden birkaç saniye

I) Yeni bir bilgisayar biraz geri yollar ve bilgisayar, her iki ses ve video her birkaç saniye (küçük duraklar veya donuyor kekelemeden bazı problemler girmek varsa, o zaman normal olarak yayınlanmaya devam eder inşa. O zaman video izlerken to happen, müzik ya da oyun oynamaktan dinleme gibi. Ben bilgisayar (ama ben çok gelişmiş) gelen cahil değilim çok korkutucu, ama ben sadece sorunun ne olduğunu tahmin edemezler. Başka bir tek şey bu kekemelik genellikle bir süre için belirli oyun sonra çökelmek olacaktır, fakat ben geri sonra CD sürücü kullanmak gelmek gibi fark var. Ben, lütfen herhangi bir ek bilgi gerek bana bildirin aşağıdaki özellikleri listeleriz. Herhangi bir y'all sunabilirsiniz yardımcı olur.

Özellikler:
  • WD Caviar Sabit Disk - 1TB
  • WD Caviar Sabit Disk - 500GB
  • HT Omega Forvet 7,1 Ses Kartı
  • GX285NZDFF XFX GeForce GTX 285 1GB 512-bit GDDR3 Video Kartı
  • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz LGA 1366 130W Dört Çekirdekli İşlemci
  • G. Beceri 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 x 2 (bütün yuvaları sorunlara neden olabilir işgal sahip duydunuz. Düşünceler?)
  • PC Güç ve Soğutma 750W Güç Kaynağı
  • Vista 64 bit SP2, XP 32 bit SP2, Ubuntu İşletim Sistemleri (kekelemeden Hepsinde de) oluşur
  • ANTEC Twelve Hundred Siyah Çelik ATX Tam Kulesi Bilgisayar Kılıfı
  • SAMSUNG 22X DVD yakıcı Siyah SATA Modeli SH-S223F
  • GIGABYTE GA-EX58-UD4P LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Anakart (o ve üçüncü taraf ses kartı arasında bir çelişki olabilir Teknede ses?)
Old 29 Haziran 2009, 14:54
Bağış Grubu

Grafik kartı için 181,20 sürücüleri kullanmaya çalışın, onlar () Arkadaşlarımla konular onun kekelemeden ses ve video uzak manzara ile en temizlenir

Bir bilgisayar bir satranç beni yendi
Ama tekme boks bana hiç maç oldu.

Benim Sistemi: redden137

İşlemci (ler):
AMD Opteron 165 o / C
Anakart:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM hafıza:
2GB korsan xms PC3200 platium
Grafik Kartı (ler):
8800gts o / C
Ses Kartı:
Creative SoundBlaster 4
Sabit Disk (ler):
1x 80 GB 2x 250GB
Optik Sürücü (ler):
1x Sony DVD RAM sürücü DV 1xphillips
Case / PSU:
700w modüler PSU
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
22in genişekran
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old 3 Temmuz 2009, 13:12
Yeni Üye Grubu

Öneriyi, redden137 için teşekkür ederiz. Ancak, benim ses çekti ve bu sorunu giderdik. Eğer ben kesinlikle tavsiye sürücüleri ile ilgili çalışıyor olacaktır döner.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından