![]() |
|
| |||
| |||
| I) Yeni bir bilgisayar biraz geri yollar ve bilgisayar, her iki ses ve video her birkaç saniye (küçük duraklar veya donuyor kekelemeden bazı problemler girmek varsa, o zaman normal olarak yayınlanmaya devam eder inşa. O zaman video izlerken to happen, müzik ya da oyun oynamaktan dinleme gibi. Ben bilgisayar (ama ben çok gelişmiş) gelen cahil değilim çok korkutucu, ama ben sadece sorunun ne olduğunu tahmin edemezler. Başka bir tek şey bu kekemelik genellikle bir süre için belirli oyun sonra çökelmek olacaktır, fakat ben geri sonra CD sürücü kullanmak gelmek gibi fark var. Ben, lütfen herhangi bir ek bilgi gerek bana bildirin aşağıdaki özellikleri listeleriz. Herhangi bir y'all sunabilirsiniz yardımcı olur. Özellikler:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grafik kartı için 181,20 sürücüleri kullanmaya çalışın, onlar () Arkadaşlarımla konular onun kekelemeden ses ve video uzak manzara ile en temizlenir
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Öneriyi, redden137 için teşekkür ederiz. Ancak, benim ses çekti ve bu sorunu giderdik. Eğer ben kesinlikle tavsiye sürücüleri ile ilgili çalışıyor olacaktır döner. |