менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Комп'ютерні заїкання кожні кілька секунд

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 червня 2009, 22:18
Нові члени групи

Default Комп'ютерні заїкання кожні кілька секунд

Я збудував новий комп'ютер трохи способів тому, і я зіштовхнулася з деякими проблемами з комп'ютером заїкання кожні кілька секунд (мало пауз або "зависає" як на аудіо і відео, то воно відновиться працює нормально). Здається, відбулося при перегляді відео, слухати музику або грати в ігри. Це дуже розчаровує, оскільки я не комп'ютер неписьменні (хоча я далекий від передової), але я просто не можу зрозуміти, в чому полягає проблема. Інші Дивно те, що заїкання, як правило, слабшати після гри в деяких іграх на деякий час, але я помітив, здається, повернутися після того, як використовувати свій компакт-дисків. Я список специфікацій нижче, будь ласка, дайте мені знати, якщо вам потрібна додаткова інформація. Буду вдячний за будь-яку допомогу y'all може запропонувати.

Характеристики:
  • WD Caviar Hard Drive - 1TB
  • WD Caviar Hard Drive - 500GB
  • HT Omega Нападаючий 7.1 звукова карта
  • GX285NZDFF XFX GeForce GTX 285 1GB 512-бітної GDDR3 відеокарт
  • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz LGA 1366 130W Quad-Core
  • G. SKILL 6GB (3 х 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 X 2 (як я чув, що мають всі слоти окупованій може призвести до виникнення проблем. Думок?)
  • PC Power & Охолодження 750W Power Supply
  • Vista 64-Bit SP2, XP 32-бітної SP2, Ubuntu Операційні системи (заїкання відбувається у всіх з них)
  • Antec Twelve Hundred Black Steel ATX Full Tower Computer Case
  • SAMSUNG 22X DVD Burner Чорний SATA Модель SH-S223F
  • GIGABYTE GA-EX58-UD4P LGA 1366 Intel X58 Материнська плата Intel ATX (має вбудованої звукової, може бути конфлікт між ним і моїм третім звукова карта учасника?)
Old 29 червня 2009, 14:54
Донор групи

Спробуйте використовувати 181,20 драйвера для вашої відеокарти, вони з'ясували (більшість) моїх друзів проблем з його заїкання аудіо та відео в Vista,

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 3 липня 2009, 13:12
Нові члени групи

Дякуємо за пропозицію, redden137. Однак, я витягнув мою звукову карту і що проблема вирішена. Якщо вона повертає я, безумовно, буде намагатися ваші поради відносно водіїв.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Комп'ютер переводить протягом 3 секунд, потім відключається для 3seconds, а потім повернувся на?! Whyred Генеральний обладнання чат 1 16 червня 2009 06:02
Sound заїкання кожну хвилину, як за 5-10 секунд grewy29 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 12 червня 2009 14:40
Перспектива відтворення мультимедіа є Glitching / заїкання tsetsu Мультимедіа & кодеки 0 4 червня 2009 05:44
Провідник Windows гуркіт кожні 5 секунд drummwill Операційні системи Windows 6 29 вересня 2008 13:00
Мій комп'ютер запускається на пару секунд, після чого він мимоволі вимикається davidfla90 Генеральний обладнання чат 16 19 червня 2007 13:40
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.