Я збудував новий комп'ютер трохи способів тому, і я зіштовхнулася з деякими проблемами з комп'ютером заїкання кожні кілька секунд (мало пауз або "зависає" як на аудіо і відео, то воно відновиться працює нормально). Здається, відбулося при перегляді відео, слухати музику або грати в ігри. Це дуже розчаровує, оскільки я не комп'ютер неписьменні (хоча я далекий від передової), але я просто не можу зрозуміти, в чому полягає проблема. Інші Дивно те, що заїкання, як правило, слабшати після гри в деяких іграх на деякий час, але я помітив, здається, повернутися після того, як використовувати свій компакт-дисків. Я список специфікацій нижче, будь ласка, дайте мені знати, якщо вам потрібна додаткова інформація. Буду вдячний за будь-яку допомогу y'all може запропонувати.
Характеристики:
- WD Caviar Hard Drive - 1TB
- WD Caviar Hard Drive - 500GB
- HT Omega Нападаючий 7.1 звукова карта
- GX285NZDFF XFX GeForce GTX 285 1GB 512-бітної GDDR3 відеокарт
- Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz LGA 1366 130W Quad-Core
- G. SKILL 6GB (3 х 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 X 2 (як я чув, що мають всі слоти окупованій може призвести до виникнення проблем. Думок?)
- PC Power & Охолодження 750W Power Supply
- Vista 64-Bit SP2, XP 32-бітної SP2, Ubuntu Операційні системи (заїкання відбувається у всіх з них)
- Antec Twelve Hundred Black Steel ATX Full Tower Computer Case
- SAMSUNG 22X DVD Burner Чорний SATA Модель SH-S223F
- GIGABYTE GA-EX58-UD4P LGA 1366 Intel X58 Материнська плата Intel ATX (має вбудованої звукової, може бути конфлікт між ним і моїм третім звукова карта учасника?)