![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Dell Дименсия 2400 серия компютър. Бях искат да ъпгрейдвате паметта на нея, но DONT знае колко ще го задръжте. Dells уебсайт doesn't имат спецификации диаграмата за този модел, тъй като са поставени няколко различни части в тези системи. Мога ли да слагам 2 1GiB щеки в него или мислите този прекалено много? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте с това -- http://www.thecomputerforums.co.uk/v....php?p=455 # 455
| |||
| |||
| PS, аз мисля, 2GB, ще се оправи просто се уверете, че отстрани какво там вече два часа и се съвпадащата 1GB щеки да ги замени. Използвайте CPU-Z за да намерите това, което скорост / тип вече сте и да се замени с идентичен големи размери тояга. |
|
| |||
| |||
| Вижте какъв тип овен това е преди да купите. DDR овен навик работа в 133Mhz Рам слотовете. Нейната Likley че тяхната е най-малко два овена слотове ще бъде дори по-добре, ако си с двойна канал слотове. |
|
| |||
| |||
| Взех Dell 5150, работи чудесно. Сигурен съм, че 2400 е с много от същите функции. |
|
| |||
| |||
| Бих използване CPU-Z за да разберете колко ви компютър може да предприеме. Когато се актуализира RAM в моя Dell използвах http://www.crucial.com. Той е велик инструмент в който можете да им кажете какво точно модел на компютъра ви има и тя ще ви покаже на паметта, която ще е абсолютно работата по него. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какво да купя? Нуждаете се от широкоекранен монитор за Dell Dimension 2400. | Глен Рандал | Графика на карти & Монитори | 7 | 7-ми ноември, 2009 18:52 |
| Dell Дименсия 2400 Неспособен да инсталирате Windows XP | tolet | Общи Хардуер Чат | 8 | 9 май 2009 г. 14:32 |
| Мрежата кабелен LAN Unplugged икона на Ново Reformatted Dell 2400 измерение | actionlover | В мрежа, модеми & VoIP | 11 | 27 Март 2009 16:34 |
| Уил усъвършенстване на паметта ускори компютъра ми? | tiggytwiggy01 | Процесори, дънни платки & RAM | 9 | 31 Юли 2007 13:02 |
| Dell Дименсия 2400 | tomc_020 | Общи Хардуер Чат | 13 | 14 Юни 2007 07:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |