![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Dell Dimension 2400 sérii počítače. Byl jsem chtěl upgrade paměti na to, ale dont vědět, kolik to bude držet. Dells internetové stránky doesnt mít specifikace schéma pro tento model, protože dali několik různých částí v těchto systémech. Můžu dát 2 1GiB hole v něm, nebo si myslíte, že to je příliš mnoho? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste tohle -- http://www.thecomputerforums.co.uk/v....php?p=455 # 455
| |||
| |||
| Ps, myslím, že 2GB budou pokuty jen ujistit odinstalujete co tam už si dva porovnaných 1gb hole, aby je nahradili. Použijte cpu-z se najít rychlost / typ jste již s identickými a nahradit větší velikost hole. |
|
| |||
| |||
| Zjistěte, jaký typ ram je před zakoupením. DDR RAM zvyklý pracovat v 133MHz Ram sloty. Jeho jež že je nejméně dva sloty ram by to být ještě lepší, pokud jejich duální kanál sloty. |
|
| |||
| |||
| Mám Dell 5150, funguje skvěle. Jsem si jist, že 2400 má řadu stejných vlastností. |
|
| |||
| |||
| Já bych využití CPU-Z zjistit, kolik vaše PC může trvat. Když jsem byla aktualizována RAM v mém dell jsem použil http://www.crucial.com. Má skvělý nástroj, ve kterém vám říct jim, co přesný model PC máte a to vám v paměti, že bude zcela na něm budou pracovat. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Co nakupovat? Need širokoúhlý monitor pro Dell Dimension 2400. | Glen Randall | Graphics Cards & Monitory | 7 | 7.listopadu 2009 18:52 |
| Dell Dimension 2400 nelze znovu nainstalovat systém Windows XP | tolet | Obecné Hardware Chat | 8 | 9. května 2009 14:32 |
| Kabelové sítě LAN Unplugged ICON na Nově PŘEFORMÁTOVANÝ Dell Dimension 2400 | actionlover | Sítě, Modemy & VoIP | 11 | 27. března 2009 16:34 |
| Bude modernizace paměti urychlí můj počítač? | tiggytwiggy01 | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 31. července 2007 13:02 |
| Dell Dimension 2400 | tomc_020 | Obecné Hardware Chat | 13 | 14. červen 2007 07:14 |
| Thread Nástroje | |
| |