![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Dell Dimension 2400 seriju računala. Bio sam u nedostatku za nadogradnju memorije na njoj, ali ne znam koliko će ga držati. Dells website se imati specifikacije grafikon za taj model, jer staviti nekoliko različitih dijelova u tim sustavima. Mogu li staviti 2 1GiB štapići u njega ili da li vi misliti taj previše? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte ovo -- http://www.thecomputerforums.co.uk/v....php?p=455 # 455
| |||
| |||
| Ps Mislim da će biti u redu 2GB samo provjerite jeste li uklonili što je tamo već dva i dobiti podudaranjem 1GB štapići zamijeniti ih. CPU-z koristiti da biste pronašli ono što brzina / Vrsta ste već i zamjenjuju sa istim veće veličine palicama. |
|
| |||
| |||
| Saznajte koje vrste RAM-a to je prije kupnje. DDR ram navika posao u 133Mhz Ram utora. Njegova Likley da je njihov najmanje dva ovna utore da bi bilo još bolje ako im dual kanal utora. |
|
| |||
| |||
| Dobio sam Dell 5150, odlično funkcionira. Siguran sam da na 2400 ima dosta istih značajki. |
|
| |||
| |||
| Želim koristiti CPU-Z saznati koliko je Vaše računalo može potrajati. Kad sam updated RAM u mom Dell sam koristio http://www.crucial.com. On ima veliki alat u kojem se reći im što točno model računalu imate i ona će vam pokazati memorije koja će raditi na tome apsolutno. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Što kupiti? Potreba za widescreen monitor Dell Dimension 2400. | Glen Randall | Graphics Cards & Monitors | 7 | 7. studeni 2009 18:52 |
| Dell Dimension 2400 Re Nemoguće instalirati Windows XP | tolet | General Hardware Chat | 8 | 9. svibanj 2009 14:32 |
| Mrežni kabel UNPLUGGED LAN ikonu na Nedavno Reformatted Dell Dimension 2400 | actionlover | Networking, Modemi & VoIP | 11 | 27. ožujak 2009 16:34 |
| Hoće nadogradnjom memorije ubrzati moj računalo? | tiggytwiggy01 | CPU, Matične ploče i RAM | 9 | 31. srpnja 2007 13:02 |
| Dell Dimension 2400 | tomc_020 | General Hardware Chat | 13 | 14. lipnja 2007 07:14 |
| Thread Tools | |
| |