![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy Dell Dimension 2400 Számítógépeken. Én akar-hoz feljavít a memória, de ne tudja, mennyit fog tartani. Dells honlapján doesnt a leírások chart, hogy modell, mert hogy több különböző részein az említett rendszerek. Lehet hogy 2 1GiB botszékek benne, vagy azt gondolja, amit túl sok? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbáld ki ezt -- http://www.thecomputerforums.co.uk/v....php?p=455 # 455
| |||
| |||
| Zsolt, azt hiszem, 2gb lesz csak győződjön meg arról, hogy távolítsa el whats ott már, és kap két egyezésű 1gb botszékek helyettesítésére. Használja a CPU-Z, hogy milyen sebességgel / típus már, és helyette azonos nagyobb botokat. |
|
| |||
| |||
| Ismerje meg, hogy milyen típusú memória van, mielőtt vásárlásra. DDR RAM szokott dolgozni 133Mhz Ram résidőket. A Likley, hogy legalább két ram résidők lenne még jobb, ha kétcsatornás résidőket. |
|
| |||
| |||
| Megvan a Dell 5150, szerkezet nagy. Biztos vagyok benne, hogy a 2400 sokat az azonos funkciók. |
|
| |||
| |||
| Azt használja a CPU-Z, hogy megtudja, mennyi a számítógép is. Amikor frissítette a RAM az én dell Régebben http://www.crucial.com. Van egy nagyszerű eszköz, amely elmondja, hogy mi a pontos modellt számítógépen van, és megmutatja, a memória, hogy egyáltalán dolgozni rajta. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mi lehet megvásárolni? Szükségem van egy szélesképernyős monitor a Dell Dimension 2400. | Glen Randall | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | November 7, 2009 18:52 |
| Dell Dimension 2400 képtelen újra telepíteni a Windows XP | tolet | Általános fémáru Chat | 8 | 9. május 2009 14:32 |
| Network Cable Unplugged LAN ikont Newly újraformázza Dell Dimension 2400 | actionlover | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 11 | 27. március 2009 16:34 |
| Will korszerűsítés memória felgyorsíthatjuk a számítógépet? | tiggytwiggy01 | Processzorok, alaplapok és RAM | 9 | 31. július 2007 13:02 |
| Dell Dimension 2400 | tomc_020 | Általános fémáru Chat | 13 | 14. június 2007 07:14 |
| Téma eszközök | |
| |