![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Dell Dimension 2.400 serijos kompiuteris. Aš nori atnaujinti atminties, tačiau Nežinau, kiek jis laikys. Dells svetainėje doesnt turi specifikacijas schema šiuo modeliu, nes jie pateikia keletą skirtingų dalių tose sistemose. Ar galiu pateikti 2 1GiB lazdos jame ar manote, thats per daug? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Try this -- http://www.thecomputerforums.co.uk/v....php?p=455 # 455
| |||
| |||
| PS manau 2gb bus gerai tiesiog įsitikinkite, kad pašalinti Kas ten jau ir gauti dvi iasis 1gb lazdos jas pakeisti. Naudokite CPU-Z rasti tai, ko greitis tipo jau ir pakeisti tapatus didesnių matmenų lazdos. |
|
| |||
| |||
| Sužinokite, kokio tipo RAM tai prieš pirkdami. DDR RAM įpratęs dirbti 133Mhz Ram lizdus. Jo Likley, kad jų yra bent du RAM Slots, būtų dar geriau, jei jų Dual Channel tarpsniai. |
|
| |||
| |||
| Aš Dell 5150, puikiai veikia. Aš tikiu, kad 2.400 yra tos pačios funkcijos aikštelė. |
|
| |||
| |||
| Norėčiau naudoti CPU-Z sužinoti, kiek jūsų kompiuteryje gali užtrukti. Kai atnaujinta RAM mano Dell aš http://www.crucial.com. Ji puiki priemonė, kuri jums pasakys, ką tiksliai modelio kompiuterį turite ir ji jums parodys, kad atmintis bus visiškai darbui. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ką pirkti? Need Widescreen Monitor Dell Dimension 2400. | Glen Randall | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | 7 lapkritis 2009 18:52 |
| Dell Dimension 2.400 Nepavyko iš naujo įdiegti Windows XP | tolet | General Hardware Chat | 8 | 9 gegužė 2009 14:32 |
| Tinklo kabelis Unplugged LAN piktograma 2.400 Dell Naujai Reformatted dimensijos | actionlover | Networking, Modems & VoIP | 11 | Kovas 27, 2009 16:34 |
| Ar modernizavimas atminties pagreitinti kompiuterį? | tiggytwiggy01 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 9 | 31 liepa 2007 13:02 |
| Dell Dimension 2.400 | tomc_020 | General Hardware Chat | 13 | Birželis 14, 2007 07:14 |
| Temos įrankiai | |
| |