![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Dell Dimension 2400 sériu počítača. Bol som chcel upgrade pamäte na to, ale dont vedieť, koľko to bude držať. Dells internetovej stránky doesnt mať špecifikácie schéma pre tento model, pretože dali niekoľko rôznych častí v týchto systémoch. Môžem dať 2 1GiB hole v ňom, alebo si myslíte, že to je príliš veľa? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste tohle -- http://www.thecomputerforums.co.uk/v....php?p=455 # 455
| |||
| |||
| Ps, myslím, že 2GB budú pokuty len uistiť odinštalujete čo tam už si dva spárovaných 1gb palice, aby ich nahradili. Použite cpu-z sa nájsť rýchlosť / typ ste už s identickými a nahradiť väčšiu veľkosť palice. |
|
| |||
| |||
| Zistite, aký typ ram je pred zakúpením. DDR RAM zvyknutý pracovať v 133MHz Ram sloty. Jeho ktoré že je najmenej dva sloty ram by to byť ešte lepšie, ak ich duální kanál sloty. |
|
| |||
| |||
| Mám Dell 5150, funguje skvele. Som si istý, že 2400 má mnoho rovnakých vlastností. |
|
| |||
| |||
| Já bych využitie CPU-Z zistiť, koľko vaše PC môže trvať. Keď som bola aktualizovaná RAM v mojom dell som použil http://www.crucial.com. Má skvelý nástroj, v ktorom vám povedať im, čo presný model PC máte, a to vám v pamäti, že bude úplne na ňom budú pracovať. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Čo nakupovať? Need širokouhlý monitor pre Dell Dimension 2400. | Glen Randall | Graphics Cards & Monitory | 7 | 7.listopadu 2009 18:52 |
| Dell Dimension 2400 nemožno opätovne nainštalovať systém Windows XP | tolet | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 9. mája 2009 14:32 |
| Káblové siete LAN Unplugged ICON na Novo Preformátovanie Dell Dimension 2400 | actionlover | Siete, Modemy & VoIP | 11 | 27. marca 2009 16:34 |
| Bude modernizácia pamäte urýchli môj počítač? | tiggytwiggy01 | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 31. júla 2007 13:02 |
| Dell Dimension 2400 | tomc_020 | Všeobecné Hardware Chat | 13 | 14. jún 2007 07:14 |
| Thread Tools | |
| |