![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Делл Дименсион 2400 серију рачунара. Био сам у недостатку за надоградњу меморије на њој, али не знам колико ће га држати. Деллс уебсите се имати спецификације графикон за тај модел, јер ставити неколико различитих делова у тим системима. Могу ли ставити 2 1ГиБ штапићи у њега или да ли ви мислити тај превише? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте ово -- хттп://ууу.тхецомпутерфорумс.цо.ук/в....пхп?п=455 # 455
| |||
| |||
| Пс Мислим да ће бити у реду 2ГБ само проверите да ли сте уклонили што је тамо већ два и добити погађањем 1ГБ штапићи заменити их. ЦПУ-з користити да бисте пронашли оно што брзина / Врста сте већ и замењују са истим веће величине палицама. |
|
| |||
| |||
| Сазнајте које врсте РАМ-а то је пре куповине. ДДР рам навика посао у 133Мхз Рам слот. Његова Ликлеы да је њихов најмање два овна слот да би било још боље ако им дуал канал слот. |
|
| |||
| |||
| Добио сам Делл 5150, одлично функционише. Сигуран сам да на 2400 има доста истих карактеристика. |
|
| |||
| |||
| Желим користити ЦПУ-З сазнати колико је ваше рачунар може да потраје. Кад сам упдатед РАМ у мом Делл сам користио хттп://ууу.цруциал.цом. Он има велики алат у којем се рећи им шта тачно модел рачунару имате и она ће вам показати меморије која ће радити на томе апсолутно. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Шта купити? Потреба за уидесцреен монитор Делл димензији 2400. | Клисура Рандал | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 7. новембар 2009 18:52 |
| Делл Дименсион 2400 Ре Немогуће инсталирате Уиндоус КСП | толет | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 9 мај 2009 14:32 |
| Мрежни кабл УНПЛУГГЕД ЛАН икону на Недавно Реформаттед Делл Дименсион 2400 | ацтионловер | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 11 | 27 март 2009 16:34 |
| Хоће надоградњом меморије убрзати мој рачунар? | тиггытуиггы01 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 31. јула 2007 13:02 |
| Делл Дименсион 2400 | томц_020 | Генерал Хардуаре Цхат | 13 | 14. јуна 2007 07:14 |
| Тхреад Тоолс | |
| |