![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я отримав Dell Dimension 2400 Series комп'ютера. Мені бракувало для оновлення пам'яті, але не знаю, скільки вона буде проводити. Dells сайт doesn't мають специфікацій діаграма для цієї моделі, оскільки вони поклали кілька частин у цих системах. Чи можу я поставити 2 1GiB палички в ній чи ви думаєте Thats занадто багато? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте це -- http://www.thecomputerforums.co.uk/v....php?p=455 # 455
| |||
| |||
| Ps, я думаю, 2GB буде добре просто переконайтеся, що ви вилучили Whats там вже й отримати дві відповідністю 1gb прилипає до їх заміни. Використання CPU-Z, щоб знайти те, що швидкість / тип ви вже і замінити їх ідентичними більшого розміру палиці. |
|
| |||
| |||
| Дізнайтеся, який тип пам'яті це перед покупкою. DDR RAM звичку працювати в 133Mhz слотів RAM. Її Likley, що їх як мінімум в два слота ОЗУ було б ще краще, якщо їх два слота каналу. |
|
| |||
| |||
| Я отримав Dell 5150, чудово працює. Я впевнений, що 2400 має багато з тих самих функцій. |
|
| |||
| |||
| Я хотів би використовувати CPU-Z, щоб з'ясувати, наскільки ваш комп'ютер може прийняти. Коли я оновив в пам'яті моїй Dell я використовував http://www.crucial.com. Це прекрасний інструмент, в якому Ви скажіть їм, що точна модель ПК у вас є, і він покаже вам пам'ять, яка буде абсолютно роботу на ньому. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що купити? Необхідність широкоекранний монітор для Dell Dimension 2400. | Глен Рендалл | Графічні карти & Монітори | 7 | 7 листопада 2009 18:52 |
| Dell Dimension 2400 зміг відновити Установка Windows XP | tolet | Генеральний обладнання чат | 8 | 9 травня 2009 14:32 |
| Network Cable Unplugged LAN Ікона на нові Reformatted Dell 2400 вимірюванню | actionlover | Мережа, Модеми & VoIP | 11 | 27 березня 2009 16:34 |
| Чи буде модернізація швидкість пам'яті мого комп'ютера? | tiggytwiggy01 | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 31 липня 2007 13:02 |
| Dell Dimension 2400 | tomc_020 | Генеральний обладнання чат | 13 | 14 червня 2007 07:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |