![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, Моят компютър няма да обувка горе до всички. Аз не го използвате често, и около 7 месеца стар. Един ден тя се обърна и какво да работят. Светлините са включени, но не и тези, вкъщи, така да се говори: P Силата е на светлината, но дойде nohing горе на екрана, не beeping, без клавиатура / мишка светлините др Той също така кликвания, когато се обърна на около 2 кликвания, след това 5 секунди мълчание и след това се повтори. Всеки, който имате някакви съвети за мен? BTW: Това може би в рамките на година, но не и гаранция, както вече съм случайно счупи на гаранционния тюлени-_-# Благодаря:) Система: Acer се стремят M5100 AMD Phenom Quad Core 2GB RAM 250GB HDD (Всички части са запасите, дойде със системата, не замества нищо) Ако се нуждаете от повече информация за системата не мога женитба качулка и да погледнете:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Първото нещо, което да замени е PSU, най-честата причина.
| |||
| |||
| също така и да се провери дали овена модули и CPU са securley на място |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В кликване бих могъл се на твърдия диск се опитва да предат нагоре. Най-доброто нещо, ще се опитвам да разбера, когато ти идва.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят компютър няма да зареждане на всички | navnut | Общи Хардуер Чат | 24 | 20-ти септември 2008 04:01 |
| Не може да се Обувка Компютърни | morrowj112 | Общи Хардуер Чат | 9 | 4 Август 2008 20:11 |
| Компютър няма да Обувка | steve05 | Windows операционни системи | 4 | 8 януари 2008 12:40 |
| Компютър няма да Обувка | shramek23 | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 14 Дек 2007 17:00 |
| Компютър не обувка | ss8601 | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 24 ноември 2007 12:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |