![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, Moje PC není naběhnout vůbec. I nepoužívají často, a asi 7 měsíců. Jeden den jsem se na to a nic by fungovat. Svítí se, ale žádné z nich doma, abych tak řekl: P Výkon světla je ale nohing přichází na obrazovce, ne beeping, bez klávesnice / myš světel atd. Také kliknutí při zapnutí asi 2 kliknutí poté 5 sekund ticha a pak neopakuje. Každý, kdo má nějakou radu pro mě? BTW: Je snad za rok starý, ale bez záruky, jak už jsem náhodou zlomil záruční pečeť-_-# Díky:) Systém: Acer Aspire M5100 AMD Phenom Quad Core 2GB RAM 250gigabajt HDD (Všechny díly jsou skladem, přišli se systémem, nikdy nic nahrazuje) Pokud potřebujete ještě systém info mohu pop kapotu a podívejte se:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| První věc, kterou je nahrazen je PSU, nejčastější příčinou.
| |||
| |||
| Také u mohl zkontrolovat, že RAM moduly a CPU jsou securley na místě |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kliknutím na mohl je pevný disk se snaží roztočení. Nejlepší by bylo se snaží zjistit, kde ti pochází.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Můj počítač nebude boot na všech | navnut | Obecné Hardware Chat | 24 | 20. Září 2008 04:01 |
| Nelze Zavádecí Počítačová | morrowj112 | Obecné Hardware Chat | 9 | 4. srpna 2008 20:11 |
| Počítačové Nebude Zavádecí | steve05 | Operační systémy Windows | 4 | 8. leden 2008 12:40 |
| Počítačové Nebude Zavádecí | shramek23 | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 14. prosince 2007 17:00 |
| Počítač nebude boot | ss8601 | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 24. listopadu 2007 12:45 |
| Thread Nástroje | |
| |