![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια Παιδιά, My PC δεν θα boot up σε όλα. Δεν χρησιμοποιώ συχνά, και των περίπου 7 μηνών. Μια μέρα και την μετέτρεψε σε τίποτα δεν θα λειτουργούσε. Τα φώτα είναι σχετικά με αυτά, αλλά δεν το σπίτι για να το πω έτσι: P Το φως είναι για την εξουσία, αλλά nohing έρχεται στην οθόνη, δεν beeping, δεν πληκτρολόγιο / ποντίκι φώτα κλπ. Επίσης κλικ όταν μετατραπεί σε περίπου 2 κλικ από 5 δευτερόλεπτα σιωπής και τότε επαναλαμβάνεται. Όποιος έχει κάποια συμβουλή για μένα; BTW: Είναι ίσως στο πλαίσιο ενός έτους αλλά δεν εγγύηση πια όπως τυχαία έσπασε την σφραγίδα εγγύησης-_-# Ευχαριστώ:) Σύστημα: Acer Aspire M5100 AMD Phenom Quad Core 2GB RAM 250GB HDD (Όλα τα μέρη είναι υλικό, ήρθε με το σύστημα, ποτέ δεν αντικαθίσταται τίποτα) Εάν χρειάζεστε πια σύστημα info μπορώ pop στο καπό και ρίξτε μια ματιά:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρώτο πράγμα που πρέπει να έχει αντικαταστήσει το PSU, πιο κοινή αιτία.
| |||
| |||
| επίσης και ότι θα μπορούσε να ελέγχει τις λειτουργικές μονάδες μνήμης RAM και cpu securley είναι σε θέση |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η κλικ θα μπορούσα να είναι το σκληρό δίσκο προσπαθούμε μέχρι να γυρίσετε. Καλύτερο θα ήταν να προσπαθούμε να καταλάβουμε ΤΙ όπου προέρχεται.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο υπολογιστής μου δεν θα εκκίνηση σε όλα τα | navnut | Γενική Συζήτηση Hardware | 24 | 20η Σεπ 2008 04:01 |
| Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση Υπολογιστών | morrowj112 | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 4η Αυγούστου 2008 20:11 |
| Υπολογιστή δεν θα Boot | steve05 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 8 Ιαν 2008 12:40 |
| Υπολογιστή δεν θα Boot | shramek23 | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 14 Δεκ. 2007 17:00 |
| Υπολογιστών δεν θα εκκίνησης | ss8601 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 24 Νοε 2007 12:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |