![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey Guys, My PC nem boot up at all. Én nem használja gyakran, és körülbelül 7 hónapos. Egy nap fordult meg, és semmi sem működik. A fények vannak, de nem is otthon hogy úgy mondjam: P A teljesítmény fény, de nohing jön fel a képernyőn, nem csipogó, nincs billentyűzet / egér lámpák stb Azt is kattintásokért bekapcsoláskor körülbelül 2 kattintás majd 5 másodperces csend, majd ismétli önmagát. Bárki, aki valamilyen tanácsot adni nekem? BTW: Ez talán egy éves, de már nincs garancia, mint én véletlenül eltörte a jótállás seal-_-# Köszi:) Rendszer: Acer Aspire M5100 AMD Phenom Quad Core 2GB RAM 250GB HDD (Minden alkatrész a raktáron, jött a rendszer, soha nem váltja fel semmit) Ha szüksége van többé-rendszer info tudok pop a csuklyát, és egy pillantást:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az első dolog, hogy a PSU, leggyakoribb oka.
| |||
| |||
| u is lehet ellenőrizni, hogy a RAM-modulok és a CPU securley helyett |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A kattintás lehet a merevlemezhez próbál spin fel. A legjobb dolog lenne, próbálok rájönni, ha ti származik.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A számítógép nem indítható minden | navnut | Általános fémáru Chat | 24 | 20. Szeptember 2008 04:01 |
| Nem Boot Computer | morrowj112 | Általános fémáru Chat | 9 | 4. augusztus 2008 20:11 |
| Számítógép nem Boot | steve05 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 8. január 2008 12:40 |
| Számítógépes Nem Boot | shramek23 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 14. december 2007 17:00 |
| A számítógép nem indítható | ss8601 | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 24. november 2007 12:45 |
| Téma eszközök | |
| |