![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, המחשב שלי לא למעלה אתחול בכלל. אני לא משתמש בו לעיתים קרובות, ועל בערך בן 7 חודשים. יום אחד אני הפעלתי אותו ושום דבר לא יעבוד. האורות על אבל הם לא אלה הביתה כדי לדבר: P את עוצמת האור על nohing אבל מגיע על המסך, לא beeping, אין מקלדת / עכבר אורות וכו ' כמו כן, כאשר מופעלת קליקים בערך 2 קליקים אז 5 השני שתיקה ולאחר מכן חוזר לעצמו. כל אחד יש לך עצה בשבילי? BTW: זה אולי תחת בן יותר אחריות אבל לא כמו שאני בטעות שבר את החותם אחריות-_-# Thanks:) מערכת: Acer שואפים M5100 AMD Phenom Quad Core 2GB זיכרון RAM 250GB HDD (כל החלקים נמצאים במלאי, הגיע עם המערכת, שום דבר לא יחליף) אם אתה צריך יותר מידע על המערכת אני יכול POP את השכונה ואת להעיף מבט:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הדבר הראשון הוא להחליף את PSU, הגורם הנפוץ ביותר.
| |||
| |||
| U גם יכול לוודא את מודולי ראם ו CPU הם securley במקום |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לחיצה על עשוי את הכונן הקשיח מנסה לטוות למעלה. הדבר הטוב ביותר יהיה מנסה להבין היכן TI באה.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המחשב שלי לא אתחול בכלל | navnut | כללי חומרה צ 'אט | 24 | 20 ספטמבר 2008 04:01 |
| אין אפשרות אתחול המחשב | morrowj112 | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 4th אוגוסט 2008 20:11 |
| לא אתחול המחשב | steve05 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 8 ינואר 2008 12:40 |
| המחשב יבצע אתחול לא | shramek23 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 14th דצמבר 2007 17:00 |
| המחשב יבצע אתחול לא | ss8601 | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 24 נובמבר 2007 12:45 |
| שרשרת כלים | |
| |