![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, Mano PC nebus įkeliama ne visi. Aš naudoju dažnai, o jos apie 7 mėnesių amžiaus. Vieną dieną aš kreipėsi į jį, ir niekas dirbti. Žiburiai apie bet ne tie namų, taip sakant: P galios įjungtas, bet nohing pasirodo ekrane, be garso signalų, jokių klaviatūros / pelės žibintus ir tt Jis taip pat paspaudimus, kai įjungtas apie 2 paspaudimus, tada 5 sekundes tyla ir tada kartojasi. Kiekvienas turite man patarimų? BTW: Tai gal po metų, bet jokių garantijų nebėra kaip aš netyčia sulaužė garantija plomba-_-# Ačiū:) Sistema: Acer Aspire M5100 AMD Phenom Quad-Core 2GB RAM 250GB HDD (Visos dalys sandėlyje, atėjo su sistema, niekada nieko pakeisti) Jeigu jums reikia anymore Sistemos informacija galiu Pop dangtis ir imasi ieškoti:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirmiausia reikia pakeisti yra PSU, dažniausia priežastis.
| |||
| |||
| pat ir galėtų patikrinti, kad RAM moduliai ir CPU yra securley vietoje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paspausdami galėtų būti disko bando sukasi. Geriausias dalykas būtų bandyti išsiaiškinti, kur yra iš ti.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano kompiuteris bus ne boot visais | navnut | General Hardware Chat | 24 | 20 rugsėjis 2008 04:01 |
| Can't Boot Computer | morrowj112 | General Hardware Chat | 9 | 4 rugpjūtis 2008 20:11 |
| Kompiuteryje nebus Įkėlimo | steve05 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 8 sausis 2008 12:40 |
| Kompiuteris bus ne boot | shramek23 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 14 gruodis 2007 17:00 |
| Kompiuteris bus ne boot | ss8601 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | Lapkritis 24, 2007 12:45 |
| Temos įrankiai | |
| |