![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hey Guys, Мій комп'ютер не завантажується взагалі. Я не використовую його часто, і близько 7 місяців. Одного разу я повернув її і нічого не буде працювати. Горять, але не в будинку, так би мовити: З владою горить, але nohing з'являється на екрані, не гудуть, не клавіатура / миша фари т.д. Він також кліки, коли виявилося близько 2 кліка потім 5 другому мовчання, а потім повторюється. Кого-небудь є поради для мене? До речі: Це можливо, в рамках річної гарантією, але не більше як я випадково зламав друк Гарантія-_-# Спасибо:) Система: Acer Aspire M5100 AMD Phenom Quad Core 2GB RAM 250GB HDD (Усі частини фонду, прийшов із системою, ніколи не замінити всі) Якщо вам потрібно більше системної інформації я можу поп капот і подивитися:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перше, що потрібно замінити це ПГУ, найбільш поширені причини.
| |||
| |||
| U також може перевірити, що модулі оперативної пам'яті і процесор є securley на місці |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Натиснувши міг би бути жорсткого диска намагається спіном вгору. Кращі речі будуть намагатися з'ясувати, де відбувається від TI.