Компютърът ми е случило наскоро ... (Аз не знам нищо от компютри и са дошли да търсят помощ в този форум.)
Преди няколко дни, докато сърфирате в мрежата, на целия компютър замръзна, мишката няма да се движат и да не се предприемат действия ще UN-то се замразява. Така че, аз накрая го изключите на кулата. Когато се върна на символът Compaq, че винаги се появява, когато включите дойде, но тогава беше там черен екран.
След около 20 минути на този черен екран, прозорец дойде, аз не мога да си спомня точно какво е, но това е довело до reformating на компютъра.
В преформатиране изглеждам към работа, аз загубих всичко, но най-малко го е работил. До вчера, когато същото се случи отново, този път, това доведе до възстановяване на системата, вместо reformating и всичко е нормално отново.
А трети път, той замръзна, ние чакахме за около час в този замразени екрана, но нищо не се случи, и то беше незабавно изключване.
Я завъртите отново днес, но нищо съобщение, гласящо "Disk Boot Failure ENTER системен диск и натиснете Enter".
Проблемът е, че ние нямаме този диск, това е ремонтирана и компютъра, за да не дойде с нищо, така че нямам идея какво да правя.