![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Můj počítač má v poslední době nepovedlo ... (Nevím nic o počítačích a přišly toto fórum hledá pomoc.)
Před několika dny, při surfování na síť, celý počítač zmrzl by myš nepohybuje a žádné akce by un-zmrazit je. Takže jsem skončil vypnout na věž. Když se otočil zády, symbol Compaq, která vždy se zobrazí po zapnutí přišel, ale pak se na obrazovce zčernal. Po asi 20 minut tohoto černá obrazovka, okno přišel, už si nevzpomínám přesně, co to bylo, ale vedla k přeformátování z počítače. Přeformátování zdálo, že funguje, ztratil jsem všechno, ale aspoň to funguje. Až do včerejška, kdy se totéž stalo znovu, tentokrát to vedlo k obnovení systému, místo přeformátování a všechno bylo zase normální. Potřetí to ztuhla, jsme čekali asi hodinu na této obrazovce zmrazené ale nic se nestalo, a to bylo okamžitě vypne znovu. Zapnutí dnes znovu, ale nic poselstvi rčení "DISK BOOT FAILURE ENTER systémový disk a stiskněte Enter." Problém je, že nemáme tento disk, to byla zrekonstruována počítače a nepřišla s ničím, takže nemám tušení, co dělat.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Je váš pevný disk dělat žádné divné zvuky? Kliknutím atd.?
|
|||
|
|||
|
Ne, nic takového.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hmmm ... jsi zkontrolovat všechny kabely jsou krátké? Nebo možná, že by mohl být firmware korupci na disku .. Co si z disku to je?
|
|
|
|||
|
|||
|
Může být váš procesor, který se vzdal, ale jediný způsob, jak zjistit, je, aby ji a zkuste to na jiném počítači, a uvidíme, jestli to samé se děje. Je-li ono doesnt, pak je více než pravděpodobné, něco jiného.
|