![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj računalo je nedavno otišao u krivu ... (Ne znam ništa o računalima i došli na ovaj forum tražeći pomoć.) Prije nekoliko dana, dok jahanje na valovima mreža, cijeli smrznuti računalo, miš ne bi pomaknuo i ne bi djelovanje UN-ga zamrznuti. Dakle, ja zavrsilo to isključivanja na toranj. Kada se okrenuo na leđa, Compaq simbol koji se uvijek pojavljuje kad je došao gore na okretanje, a onda je otišao ekran crn. Nakon oko 20 min ovoga crni zaslon, prozor je došao gore, ne mogu se točno sjetiti što je to bilo, ali je dovela do reformating računala. Reformatiranje činilo na posao, izgubio sam sve, ali barem to je bio rad. Sve do jučer, kada se ista stvar dogodila jednom, ovaj put, to je dovelo do oporavka sustava umjesto reformating i sve je opet normalno. Treći put, hladionik, čekali smo oko sat vremena na ovom smrznuti ekran, ali ništa dogodilo, a ona je odmah isključen opet. Uključivanje ga danas ponovo, ali ništa zabrljati kazivanje "DISK BOOT FAILURE ENTER sistemski disk i pritisnite ENTER." Problem je, nemamo ovaj disk, to je bio refurbished računalo da i nije došao sa ništa, tako da nemam pojma što učiniti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je tvoj harddrive stvaranje bilo kakve čudne zvukove? klikom itd?
| |||
| |||
| Nope, ništa slično. |
|
| |||
| |||
| Hmmm ... jeste li provjerili jesu li svi kabeli čvrsto? Ili možda ima možda firmware korupcije na disku .. Što bi od diska je to? |
|
| |||
| |||
| On svibanj biti tvoj procesor koji je odustao, ali je jedini način da saznate je da izvadite ga i pokušajte na drugom računalu, i vidjeti ako se ista stvar dogodi. Ako to se, onda je više nego vjerojatno nešto drugo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Računalo se neće početi ... Pomoć | roo97ss | General Hardware Chat | 21 | 30. prosinac 2008 14:40 |
| Computer pokuša pokrenuti, ali ...... | Primal Rage Outdoors | General Hardware Chat | 9 | 10. prosinac 2008 12:32 |
| Računalo Početak Gore | morrowj112 | General Hardware Chat | 5 | 15. Ruj 2008 15:55 |
| Računalo pokreće problemi | tallercheetah | General Hardware Chat | 4 | 12. srpnja 2008 08:09 |
| My Computer ne pali Gore? | windows3001 | Windows Operating Systems | 8 | 5. ožujak 2008 14:20 |
| Thread Tools | |
| |