![]() |
|
| |||
| |||
| המחשב שלי לאחרונה השתבש ... (אני לא יודע כלום על המחשבים הגיעו בפורום זה שמחפשים עזרה.) לפני כמה ימים, בעת גלישה נטו, את המחשב כולו קפא, העכבר לא זז ולא היתה פעולה בלתי להקפיא אותו. לכן, בסופו של דבר אני מפנה אותו לעבר המגדל. כאשר חזר על, סמל Compaq כי תמיד מופיעה כאשר מפנה אותו על עלה, אבל אז המסך נעשה שחור. אחרי בערך 20 דקות של המסך השחור הזה, חלון הגיע, אני לא זוכר בדיוק מה זה היה, אבל זה הוביל reformating של המחשב. נראה מחדש לעבודה, איבדתי הכול אבל לפחות זה היה עובד. עד אתמול, כאשר אותו הדבר קרה שוב, הפעם, זה הוביל שחזור מערכת במקום reformating והכול היה נורמלי שוב. בפעם השלישית, הוא קפא, חיכינו כשעה במסך זה קפוא אבל שום דבר לא קרה, וזה היה מיד הדליק שוב. מפנה אותו שוב היום, אלא הודעה האומרת "דיסק אתחול כישלון ENTER SYSTEM דיסק ולחצו על Enter." הבעיה היא, שאין לנו דיסק זה, זה היה מחשב משופץ ולא כדי לבוא עם משהו, אז אין לי מושג מה לעשות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הוא עושה כל harddrive קולות מוזרים שלך? לחיצה וכו '?
| |||
| |||
| לא, שום דבר כזה. |
|
| |||
| |||
| המממ ... בדקת את כל הכבלים הם צמודים? ואולי ייתכן שיש שחיתות הקושחה בדיסק .. מה לעשות של דיסק זה? |
|
| |||
| |||
| זה יכול להיות המעבד שלך כי ויתרה, אבל הדרך היחידה לגלות זאת היא להוציא אותו ונסה אותו במחשב אחר, ולראות אם יקרה דבר דומה. אם זה doesn't, אז זה יותר משהו סביר אחר. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המחשב לא נדלק ... עזרה | roo97ss | כללי חומרה צ 'אט | 21 | 30 דצמבר 2008 14:40 |
| המחשב מנסה להפעיל אבל ...... | ראשוני להזדעף בחוץ | כללי חומרה צ 'אט | 9 | -10 דצמבר 2008 12:32 |
| המחשב להתחלה | morrowj112 | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 15 ספטמבר 2008 15:55 |
| הפעל את המחשב בעיות | tallercheetah | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 12th יולי 2008 08:09 |
| המחשב שלי לא לקפוץ? | windows3001 | מערכות ההפעלה Windows | 8 | ה -5 בחודש מרץ 2008 14:20 |
| שרשרת כלים | |
| |