![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano kompiuteris neseniai Gone Wrong ... (I know nothing kompiuterių ir atėjau į šį forumą, ieškantiems pagalbos.) Prieš kelias dienas, naršydami internete, visą kompiuterio įšaldė, pelė, nebūtų perkelti, ir nesiimti jokių veiksmų, būtų nuimti ją užšaldyti. So, I ended up turning it off at bokštas. Kai pasuko atgal, Compaq simbolis, kad visada atsiranda, kai sukant jį sugalvojo, bet paskui atėjo juodas ekranas. Po maždaug 20 min šį juodas ekranas, lango atėjo, aš negaliu prisiminti tiksliai, kas tai buvo, tačiau jis buvo iš kompiuterio reformating. Performatavimas atrodė, kad darbas, aš praradau viską, bet bent jau dirbo. Iki vakar dienos, kai tas pats atsitiko kartą, šį kartą ji buvo sistemos atkūrimo vietoj reformating ir viskas buvo normalus dar kartą. Trečią kartą, ji įšaldė, mes laukė apie valandą, tai sušaldyti ekrane, bet nieko neįvyko, ir ji buvo nedelsiant išjungtas kartą. Tekinimo jį vėl šiandien, tačiau nieko pranešimą: "DISK BOOT NEVEIKIA ENTER System Disk ir paspauskite ENTER." Problema ta, kad mes neturime šio disko, tai buvo restauruotas kompiuterį ir neateina su nieko, todėl aš neįsivaizduoju, ką daryti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jūsų diską atliekant bet kokius keistus garsus? Paspaudę ir tt?
| |||
| |||
| Ne, nieko panašaus. |
|
| |||
| |||
| Hmmm ... Ar patikrinote visi kabeliai yra stora? O gal ten gali būti firmware korupcija diske .. Ką daryti disko tai yra? |
|
| |||
| |||
| Tai gali būti jūsų procesoriaus, kad atsisakė, tačiau vienintelis būdas sužinoti ar yra išimkite jį ir pabandykite jį kitame kompiuteryje, ir žiūrėkite, ar tas pats atsitiks. Jei tai nepadės, tai yra daugiau nei tikėtina kažkas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuteris nepradės ... Pagalba | roo97ss | General Hardware Chat | 21 | 30 gruodis 2008 14:40 |
| Kompiuteris bando paleisti, bet ...... | Primal Rage Outdoors | General Hardware Chat | 9 | 10 gruodis 2008 12:32 |
| Kompiuterių Start Up | morrowj112 | General Hardware Chat | 5 | 15 rugsėjis 2008 15:55 |
| Kompiuterių pradėti problemos | tallercheetah | General Hardware Chat | 4 | 12 liepa 2008 08:09 |
| Mano kompiuteryje nebus Start Up? | windows3001 | Windows "operacinės sistemos | 8 | 5 kovas 2008 14:20 |
| Temos įrankiai | |
| |