![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój komputer ostatnio poszło nie tak ... (Nie wiem nic o komputerach i doszedłem do tego forum szukających pomocy.) Kilka dni temu, podczas surfowania w sieci, cały komputer zamarł, mysz nie przejdzie i nie będzie działania ONZ zamrażają. Więc skończyło się wyłącza ją w wieży. Gdy wrócił na symbol Compaq, że zawsze pojawia się podczas włączania go wymyślił, ale potem poszedł czarny ekran. Po ok. 20 min w ten czarny ekran, okna podszedł, nie pamiętam dokładnie, co to było, ale to doprowadziło do reformating komputera. Formatowanie wydawało się do pracy, straciłem wszystko, ale przynajmniej działa. Do wczoraj, kiedy to samo stało się ponownie, tym razem, co doprowadziło do odzyskiwania systemu zamiast reformating i wszystko było znowu normalne. Po raz trzeci, to zamarłem, czekaliśmy około godziny na ekranie, ale to zamrożone nic się nie stało, i to natychmiast wyłączyć ponownie. Przechodząc go ponownie dziś, tylko komunikat "DISK BOOT FAILURE ENTER SYSTEM DISK AND PRESS ENTER". Problem polega na tym, nie mamy do tego dysku, to był odnowiony komputera i nie pochodzą z niczego, więc nie mam pojęcia, co robić. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jest Twoim dysku twardym dokonywania dziwne dźwięki? klikając itp?
| |||
| |||
| Nie, nic takiego. |
|
| |||
| |||
| Hmmm ... Czy można sprawdzić wszystkie przewody są szczelne? Albo nie może być oprogramowanie korupcji na dysku .. Co zrobić z dysku to jest? |
|
| |||
| |||
| Być może twój procesor, który zrezygnował, ale jedynym sposobem, aby dowiedzieć się jest wyjąć i spróbować na innym komputerze i zobacz czy to samo się dzieje. Jeśli to robi, to jest więcej niż prawdopodobne, coś innego. |
![]() |
|
| Zakładki |