menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Počítač sa nedá spustiť

Reply

Thread Tools
Old 29 január 2008, 09:38
Nový člen skupiny

Default Počítač sa nedá spustiť

Môj počítač má v poslednej dobe nepovedlo ... (Neviem nič o počítačoch a prišli toto fórum hľadá pomoc.)

Pred niekoľkými dňami, pri surfovaní na sieť, celý počítač zamrzol by myš nepohybuje a žiadne akcie by un-zmraziť je. Takže som skončil vypnúť na vežu. Keď sa otočil chrbtom, symbol Compaq, ktorá vždy sa zobrazí po zapnutí prišiel, ale potom sa na obrazovke zčernal.

Po asi 20 minút tohto čierna obrazovka, okno prišiel, už si nepamätám presne, čo to bolo, ale viedla k preformátovanie z počítača.

Preformátovanie zdalo, že funguje, stratil som všetko, ale aspoň to funguje. Až do včerajška, keď sa to isté stalo znovu, tentokrát to viedlo k obnoveniu systému, miesto preformátovanie a všetko bolo zase normálne.

Tretíkrát to stuhnuté, sme čakali asi hodinu na tejto obrazovke mrazené ale nič sa nestalo, a to bolo okamžite vypne znova.

Zapnutie dnes znova, ale nič poselstvi príslovie "DISK BOOT FAILURE ENTER systémový disk a stlačte Enter."

Problém je, že nemáme tento disk, to bola zrekonštruovaná počítača a neprišla s ničím, takže nemám tušenie, čo robiť.
Old 29. januára 2008, 10:57
Darcu Skupina

Je váš pevný disk robiť žiadne divné zvuky? Kliknutím atď?

Môj systém: hAvAAck Kompiluje 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Základná doska:
Asus P5N-E
Pamäť RAM:
GSkill 4GB DDR2
Grafické karty (s):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optická mechanika (s):
Mŕtvy
Case / PSU:
Generic vec, Generic PSU
Chladenie:
Žalman 92 mm
Sieť / Internet:
palube
Monitor (s):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operačný systém (y):
MS Vista ULT, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 30 január 2008, 11:25
Nový člen skupiny

Nie, nič takého.
Old 30 január 2008, 11:28
Člen Skupina

Hmmm ... si skontrolovať všetky káble sú krátke? Alebo možno, že by mohol byť firmware korupcii na disku .. Co si z disku to je?
Old 1.februára 2008, 07:50
Nový člen skupiny

Môže byť váš procesor, ktorý sa vzdal, ale jediný spôsob, ako zistiť, je, aby ju a skúste to na inom počítači, a uvidíme, či to isté sa deje. Ak je ono doesnt, potom je viac ako pravdepodobné, niečo iné.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.