Môj počítač má v poslednej dobe nepovedlo ... (Neviem nič o počítačoch a prišli toto fórum hľadá pomoc.)
Pred niekoľkými dňami, pri surfovaní na sieť, celý počítač zamrzol by myš nepohybuje a žiadne akcie by un-zmraziť je. Takže som skončil vypnúť na vežu. Keď sa otočil chrbtom, symbol Compaq, ktorá vždy sa zobrazí po zapnutí prišiel, ale potom sa na obrazovke zčernal.
Po asi 20 minút tohto čierna obrazovka, okno prišiel, už si nepamätám presne, čo to bolo, ale viedla k preformátovanie z počítača.
Preformátovanie zdalo, že funguje, stratil som všetko, ale aspoň to funguje. Až do včerajška, keď sa to isté stalo znovu, tentokrát to viedlo k obnoveniu systému, miesto preformátovanie a všetko bolo zase normálne.
Tretíkrát to stuhnuté, sme čakali asi hodinu na tejto obrazovke mrazené ale nič sa nestalo, a to bolo okamžite vypne znova.
Zapnutie dnes znova, ale nič poselstvi príslovie "DISK BOOT FAILURE ENTER systémový disk a stlačte Enter."
Problém je, že nemáme tento disk, to bola zrekonštruovaná počítača a neprišla s ničím, takže nemám tušenie, čo robiť.