мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Рачунар се неће почети

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29. Мар 2008, 09:38
Нови члан групе

Default Рачунар се неће почети

Мој рачунар је недавно кренуло наопако ... (Знам да ништа од компјутера и дошао на овај форум тражећи помоћ.)

Пре неколико дана, док је нето сурфовање, цео рачунар замрзла, миш не би потез и ништа не би замрзнути је. Дакле, ја сам заврсио претварајући га искључите у кулу. Када се окрену леђа, Цомпак симбол који се увек појављује када је укључивање дошао, али онда је екран црн.

После око 20 мин на овом црном екрану, прозор је дошао, ја не могу да се сетим тачно шта је ово, али је довело до реформатинг рачунара.

Форматирање чинило да ради, изгубио сам све, али барем је радио. До јуче, када се иста ствар десило опет, овај пут, то је довело до опоравка система уместо реформатинг и све је опет нормално.

Трећи пут, она замрзла смо чекали око сат времена на овом екрану замрзнута, али се ништа није догодило, и то је одмах искључен поново.

Окреће га поново данас, само поруку "боот дискету НЕУСПЕХ тастер ЕНТЕР СИСТЕМА диск и притисните тастер ЕНТЕР."

Проблем је, ми немамо овог диска, ово је био обновљене рачунар и није дошао ни са чим, тако да немам појма шта да радим.
Old 29 јан 2008, 10:57
Донаторска Група

харддриве што је било чудно звуке? кликом итд?

Мы Сыстем: хАвААцк Буилд 3

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750@2.67ГХз
Матичне плоче:
Асус П5Н-Е
РАМ меморија:
ГСкилл 4ГБ ДДР2
Графичка картица (е):
ЕВГА НВИДИА е-ГеФорце 8600ГТ
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
Самсунг 500ГБ @ 7200рпм
Оптички погон (е):
Мртав
Цасе / псу:
Генериц Цасе, Генериц псу
Хлађење:
Залман 92мм
Нетуорк / Интернет:
онбоард
Монитор (е):
Делл 2408УФП Ултрасхарп 2048 24 "
Оперативни систем (е):
МС Виста Улт, Убунту 7,10 64-Бит
Old 30. Мар 2008, 11:25
Нови члан групе

Нопе, ништа слично.
Old 30. Мар 2008, 11:28
Мембер Гроуп

Хммм ... да ли сте проверили све каблове су тесно? Или можда постоје можда фирмвера корупције на диску .. Како направити диск је?
Old 1. Мар 2008, 07:50
Нови члан групе

То може бити ваш процесор који је дао, али једини начин да сазнате јесте да га изваде и испробајте га на други рачунар и видите да ли се догађа иста ствар. Ако је доеснт, онда је више него вероватно нешто друго.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Рачунар се неће почети ... Помоћ роо97сс Генерал Хардуаре Цхат 21 30 децембар 2008 14:40
Цомпутер покуша покренути, али ...... Примал Раге Оутдоорс Генерал Хардуаре Цхат 9 10 децембар 2008 12:32
Рачунар Почетак Горе морроуј112 Генерал Хардуаре Цхат 5 15. сеп 2008 15:55
Рачунар покреће проблеми таллерцхеетах Генерал Хардуаре Цхат 4 12. јула 2008 08:09
Мы Цомпутер не пали Горе? уиндоус3001 Уиндоус Оператинг Сыстемс 8 5 март 2008 14:20
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц