![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој рачунар је недавно кренуло наопако ... (Знам да ништа од компјутера и дошао на овај форум тражећи помоћ.) Пре неколико дана, док је нето сурфовање, цео рачунар замрзла, миш не би потез и ништа не би замрзнути је. Дакле, ја сам заврсио претварајући га искључите у кулу. Када се окрену леђа, Цомпак симбол који се увек појављује када је укључивање дошао, али онда је екран црн. После око 20 мин на овом црном екрану, прозор је дошао, ја не могу да се сетим тачно шта је ово, али је довело до реформатинг рачунара. Форматирање чинило да ради, изгубио сам све, али барем је радио. До јуче, када се иста ствар десило опет, овај пут, то је довело до опоравка система уместо реформатинг и све је опет нормално. Трећи пут, она замрзла смо чекали око сат времена на овом екрану замрзнута, али се ништа није догодило, и то је одмах искључен поново. Окреће га поново данас, само поруку "боот дискету НЕУСПЕХ тастер ЕНТЕР СИСТЕМА диск и притисните тастер ЕНТЕР." Проблем је, ми немамо овог диска, ово је био обновљене рачунар и није дошао ни са чим, тако да немам појма шта да радим. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| харддриве што је било чудно звуке? кликом итд?
| |||
| |||
| Нопе, ништа слично. |
|
| |||
| |||
| Хммм ... да ли сте проверили све каблове су тесно? Или можда постоје можда фирмвера корупције на диску .. Како направити диск је? |
|
| |||
| |||
| То може бити ваш процесор који је дао, али једини начин да сазнате јесте да га изваде и испробајте га на други рачунар и видите да ли се догађа иста ствар. Ако је доеснт, онда је више него вероватно нешто друго. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Рачунар се неће почети ... Помоћ | роо97сс | Генерал Хардуаре Цхат | 21 | 30 децембар 2008 14:40 |
| Цомпутер покуша покренути, али ...... | Примал Раге Оутдоорс | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 10 децембар 2008 12:32 |
| Рачунар Почетак Горе | морроуј112 | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 15. сеп 2008 15:55 |
| Рачунар покреће проблеми | таллерцхеетах | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 12. јула 2008 08:09 |
| Мы Цомпутер не пали Горе? | уиндоус3001 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 5 март 2008 14:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |