az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Bilgisayar başlamayacaktır

Reply

Konu Araçları
Old 29 Ocak 2008, 09:38
Yeni Üye Grubu

Default Bilgisayar başlamayacaktır

Benim bilgisayar son zamanlarda yanlış gitti ... (I ve bilgisayarların şey bilmiyorum Bu forumun yardım arayan geldim.)

Birkaç gün süre önce, net, tüm bilgisayar dondu sörf, fare ve hareket olmaz un hiçbir işlem yapacağını dondurmak. Ben kule de kapatılmasını kadar sona erdi. Ne zaman geri açıldığında, Compaq simgeyi her zaman üzerine dönerek geldi, ama sonra ekran siyah gitmiş görünüyor.

Bu siyah ekran yaklaşık 20 dakika sonra, bir pencere, I can't remember tam olarak ne bu, ama bilgisayarın reformating neden geldi.

Yeniden biçimlendirme çalışmaları gibi görünüyordu, ama her şeyi kaybettim en azından çalışıyordu. Dün, ne zaman aynı şeyi tekrar, bu kez oldu kadar, yerine reformating ve her şey tekrar normal olduğu bir sistem kurtarma yol açtı.

Üçüncü kez, o, biz yaklaşık bir saat için bu donmuş ekranında bekledi ama hiçbir şey olmadı, ve dondu o hemen tekrar kapalı idi.

Bugün hiçbir şey ama bir haber söz "DİSK BOOT FAILURE ENTER SİSTEM DİSK ve ENTER tuşuna basın tekrar döndürerek."

Sorun, biz bu disk yoksa, bu olduğu için yenilenmiş bilgisayar ve yeni bir şey gelmedi, ben ne yapacağımı hiçbir fikrim yok.
Old 29 Ocak 2008, 10:57
Bağış Grubu

senin sabitdisk herhangi garip sesler yapıyor? vb tıklayarak?

Benim Sistemi: hAvAAck Yapı 3

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Anakart:
Asus P5N-E
RAM hafıza:
GSkill 4GB DDR2
Grafik Kartı (ler):
EVGA Nvidia e-GeForce 8600GT
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optik Sürücü (ler):
Ölü
Case / PSU:
Genel Durum, Genel PSU
Soğutma:
Zalman 92mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Teknede
Monitör (ler):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
İşletim Sistemi (ler):
MS Vista Ult, Ubuntu 7,10 64-Bit
Old 30 Ocak 2008, 11:25
Yeni Üye Grubu

Hayır, öyle bir şey.
Old 30 Ocak 2008, 11:28
Üye Grubu

Sıkıdır Hmmm ... sen tüm kabloları kontrol ettiniz mi? Ya da belki orada firmware yolsuzluk diskte olabilir .. ne disk o hale?
Old 1 Şubat 2008, 07:50
Yeni Üye Grubu

Işlemciniz o, ama vazgeçti bulmak için tek yolu o dışarı almak ve farklı bir bilgisayarda denemek ve görmek eğer aynı şey oluyor olabilir. If it doesnt, muhtemelen başka bir şey daha fazladır.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından