![]() |
|
| |||
| |||
| Benim bilgisayar son zamanlarda yanlış gitti ... (I ve bilgisayarların şey bilmiyorum Bu forumun yardım arayan geldim.) Birkaç gün süre önce, net, tüm bilgisayar dondu sörf, fare ve hareket olmaz un hiçbir işlem yapacağını dondurmak. Ben kule de kapatılmasını kadar sona erdi. Ne zaman geri açıldığında, Compaq simgeyi her zaman üzerine dönerek geldi, ama sonra ekran siyah gitmiş görünüyor. Bu siyah ekran yaklaşık 20 dakika sonra, bir pencere, I can't remember tam olarak ne bu, ama bilgisayarın reformating neden geldi. Yeniden biçimlendirme çalışmaları gibi görünüyordu, ama her şeyi kaybettim en azından çalışıyordu. Dün, ne zaman aynı şeyi tekrar, bu kez oldu kadar, yerine reformating ve her şey tekrar normal olduğu bir sistem kurtarma yol açtı. Üçüncü kez, o, biz yaklaşık bir saat için bu donmuş ekranında bekledi ama hiçbir şey olmadı, ve dondu o hemen tekrar kapalı idi. Bugün hiçbir şey ama bir haber söz "DİSK BOOT FAILURE ENTER SİSTEM DİSK ve ENTER tuşuna basın tekrar döndürerek." Sorun, biz bu disk yoksa, bu olduğu için yenilenmiş bilgisayar ve yeni bir şey gelmedi, ben ne yapacağımı hiçbir fikrim yok. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| senin sabitdisk herhangi garip sesler yapıyor? vb tıklayarak?
| |||
| |||
| Hayır, öyle bir şey. |
|
| |||
| |||
| Sıkıdır Hmmm ... sen tüm kabloları kontrol ettiniz mi? Ya da belki orada firmware yolsuzluk diskte olabilir .. ne disk o hale? |
|
| |||
| |||
| Işlemciniz o, ama vazgeçti bulmak için tek yolu o dışarı almak ve farklı bir bilgisayarda denemek ve görmek eğer aynı şey oluyor olabilir. If it doesnt, muhtemelen başka bir şey daha fazladır. |